Drie terreurverdachten, waaronder één Zonhovenaar blijven in de cel voor onderzoek gelinkt aan IS-tak

De raadkamer in Antwerpen heeft woensdag de aanhouding bevestigd van de drie verdachten die vorige week werden opgepakt in het kader van een onderzoek naar een vermoedelijke terreurgroep die gelinkt zou zijn aan ISKP, een tak van Islamitische Staat (IS) uit Centraal-Azië.

 

Meer krantenkoppen in België

Robert en Noëlla vieren 60 jaar huwelijksgeluk

Robert Decraemer (82) en Noëlla Loobuyck (80) gaven elkaar op 1 augustus 1964 het jawoord in Oostende, waar ze altijd blijven wonen zijn. Diamant: zo heet een zestigste huwelijksverjaardag. Robert en Noëlla werden bij die gelegenheid ontvangen op het stadhuis. Robert werkte als leerkracht, terwijl Noëlla thuisbleef om voor hun twee kinderen te zorgen. Ondertussen
The post Robert en

Lees meer »

Vrouw (71) uit Kortrijk geeft onderdak aan vakantieliefde uit Thailand… die haar 10.000 euro lichter maakt

Een 47-jarige man uit Leuze-en-Hainaut heeft zich voor de correctionele rechtbank van Veurne moeten verantwoorden voor misbruik van vertrouwen, informaticabedrog en hacking. Een 71-jarige kwetsbare vrouw uit Kortrijk werd ruim 10.000 euro lichter gemaakt. Het openbaar ministerie eiste twee jaar effectieve gevangenisstraf.
The post Vrouw (71) uit Kortrijk geeft onderdak aan vakantieliefde uit Thailand… die haar 10.000 euro lichter

Lees meer »

30 jaar LETS in Vlaanderen: Een feest van duurzaamheid, verbinding en solidariteit in Kortrijk

Op zaterdag 7 september organiseert LETS Vlaanderen het evenement LETS is More! in JC Tranzit, van 10.30 tot 17 uur. “Het belooft een inspirerende dag te worden waarin gemeenschapszin, duurzaamheid en verbondenheid centraal staan”, zegt Wesley Dooms, bewegingscoördinator LETS Vlaanderen vzw.
The post 30 jaar LETS in Vlaanderen: Een feest van duurzaamheid, verbinding en solidariteit in Kortrijk appeared first

Lees meer »

De luxezomer van Conrad Janssens en zijn ouders: exclusieve feestjes op privéstrand, ritjes in limo’s en shoppingtrip naar Tokio

Ritjes in limousines, dineren in sterrenrestaurants en vakanties in de duurste hotels ter wereld: zo ziet het leven eruit voor Conrad Janssens (22). Samen met zijn vriend Cesar Casier (36) en zijn ouders, ondernemer Glenn Janssens (49) en voormalig Miss België Ilse De Meulemeester (53), geniet hij van een luxueus bestaan. De afgelopen maanden beleefden ze een droomzomer waarin kosten

Lees meer »

“Verkiezing helpt met het boosten van mijn zelfvertrouwen”: Axelle (17) uit Menen dingt naar het kroontje van Miss België

Menen zendt haar schonen uit! Axelle Sulis (17) dingt als tweede inwoner van de grensstad mee naar het kroontje van Miss België. De studente barst van de motivatie en zet alles op alles om het tot in de finale te kunnen schoppen. “Ik deed al mee aan een missverkiezing, maar koos resoluut voor Miss België!”

The post “Verkiezing helpt met

Lees meer »

“Belg is Europees kampioen pendelen”

De Belgen zijn Europees kampioen als het op pendelen aankomt. Zowel qua kilometers heen-en-terug als de pendeltijd staat ons land helemaal bovenaan in een groep van achttien Europese landen. Dat becijferde hr-bedrijf SD Worx na een onderzoek bij 18.000 werknemers, onder wie meer dan duizend Belgen.

Lees meer »

Geen smartphones meer op het Da Vinci Atheneum

Het Da Vinci Atheneum startte het nieuwe schooljaar met enkele opvallende veranderingen. Smartphones zijn voortaan verboden op het schoolterrein en de leerlingen worden aangemoedigd om herbruikbare flessen te gebruiken, die ze kunnen vullen aan de nieuwe watertap van Brita.
The post Geen smartphones meer op het Da Vinci Atheneum appeared first on KW.be.

Lees meer »