Comeback Jurgen De Witte op Legendarische Dinsdagclub: “Kinky Wesley kruipt nog eens in zijn Elviskostuum”

‘The Return of Kinky Wesley’, zo kondigt Jurgen De Witte zijn comeback aan op Don Vitalski’s Legendarische DinsdagClub in Oostende. “Het wordt een bonte avond met zowel zang, dans, acts, knuffelwerpen, burlesque, super veel ambiance én ik in mijn Elviskostuum”, aldus Kinky Wesley.

Don Vitalski’s Legendarische Dinsdagclub komt op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus naar de Vuurtoren in Oostende. Jurgen De Witte (46) voert zijn bekende typetje Kinky Wesley enkel op op zaterdag. “Voor deze drie uur durende spektakelshow haal ik met veel plezier nog eens Kinky Wesley boven het stof”, begint de man die veel bekender is onder zijn alter ego Kinky Wesley dan onder zijn gewone naam. “Het is welgeteld tien jaar geleden dat Kinky Wesley nog eens een optreden gaf. Kinky Wesley was het nachtleven beu, maar voor de Dinsdagclub duikt hij graag nog eens het nachtleven in. Ik kreeg telefoon van Mister Cooper, de curator in Oostende, en kon dit mooie voorstel niet weigeren. Tientallen vedetten brengen elk een eigen act. Burlesque, knuffelwerpen, pandaknuffelen, … Het wordt een hele avond plezier maken. Ik kijk er ongelooflijk naar uit.”

Elviskostuum

Kinky Wesley zelf heeft zijn act voor de Dinsdagclub tot in de puntjes voorbereid. “Ik kan al verklappen dat ik in mijn Elviskostuum op het podium zal staan, uiteraard zelfs. The Return of Kinky Wesley is een feit.”

Jurgen De Witte creëerde Kinky Wesley in 2007. “Toeristen entertainen in cafés door Elvis Presley te imiteren, zo is het ontstaan. Toen is de bal aan het rollen gegaan. Kinky Wesley werd geboren na verschillende experimenten met onder meer punkmuziek. Voor mijn artiestennaam heb ik mij geïnspireerd op twee verschillende bronnen. Kinky haalde ik bij Kinky Star Records en het staat voor niet alledaags, een beetje vreemd. Voor Wesley heb ik de boter bij Elvis Presley gehaald. Het rijmt op de zanger waarmee ik ben opgegroeid en die ik ook graag imiteer”, aldus Jurgen die met een echte Elvis vetkuif de wereld opleukt.

Feesttherapeut

Enkele jaren later hebben zijn vrouw Cindy en Kinky Wesley de Feesttherapeut gelanceerd. “Kinderanimatie, discobar, liveshows,.. we zitten niet stil en zijn actief op tal van feesten, evenementen en in zaken.”

Don Vitalski’s Legendarische Dinsdagclub is elke dinsdagavond in Antwerpen te zien. “Op andere dagen strijkt de Dinsdagclub al eens neer in andere steden. En nu dus in Oostende. Het is dezelfde periode ook wel Theater Aan Zee, maar de twee revues van de Dinsdagclub staan daar los van. Het wordt een bonte avond met zowel zang, dans, acts, knuffelwerpen, super veel ambiance én ik in mijn Elviskostuum”, besluit Kinky Wesley.

The post Comeback Jurgen De Witte op Legendarische Dinsdagclub: “Kinky Wesley kruipt nog eens in zijn Elviskostuum” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Mieke en Wesley zijn nieuwe uitbaters van bekende feestzaal Levet Scone: “We geloven erg in deze plek”

Mieke Therry en Wesley Vandewynckele zijn de nieuwe eigenaars van Levet Scone. Zij baten sinds 1 september de feestzaal aan de Iepersestraat in Moorslede uit. “Het zou erg jammer zijn mocht er geen leven meer zijn op deze erg bekende plek bij vele Moorsledenaars.”
The post Mieke en Wesley zijn nieuwe uitbaters van bekende feestzaal Levet Scone: “We geloven

Lees meer »

“We blijven doorgaan met hetzelfde enthousiasme”: Kevin en Marinka runnen 25 jaar eet-, bier- en whiskykroeg ‘t Kruiske in Deerlijk

Kevin en Marinka Vermote-Bintein zijn al 25 jaar de sympathieke en gedreven uitbaters van eet-, bier- en whiskykroeg ’t Kruiske, gelegen aan het drukke verkeersknooppunt op de Belgiek. Het juiste adres voor een goed getapte pint, een verfrissende IPA, een lekkere whisky en niet in het minst overheerlijke verse gerechten. Een portret van de drijvende krachten achter ‘t Kruiske.

Lees meer »

“Ons mama is een vechter. Toen ze in het donker op het toilet zat opgesloten, heeft ze eigenhandig de wc-deur met haar rolstoel ingebeukt”: Kelly Pfaff (47) over de home-invasion bij haar ouders

“Niet alleen ons mama leeft al meer dan een jaar in angst, onze papa ook.” Dat zei Kelly Pfaff na afloop van het proces tegen de verdachten die haar moeder Carmen (68) in augustus vorig jaar hondsbrutaal overvielen tijdens een home-invasion in haar villa in Brasschaat. Dat die aanslag ook een grote impact heeft op haar vader Jean-Marie (70), bleek

Lees meer »

Tempo Team wint zaalvoetbaltornooi in Moerkerke

In aanloop naar de nieuwe zaalvoetbalcompetitie had in augustus traditioneel in de sporthal van Moerkerke het tornooi ‘Ploeg van ‘t stad’ plaats. Tempo Team uit Sijsele toonde zich alvast het sterkst door vrijdag de finale te winnen tegen ZVC Alvex.
The post Tempo Team wint zaalvoetbaltornooi in Moerkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Die avond zou hij bob zijn, maar op het feest werd hij overtuigd om te drinken”: L.W. (36) neemt de schuld op zich na dodelijk ongeval in Koningshooikt

“Ik heb zoveel spijt. Spijt voor Joyce en Wim. Spijt voor hun kinderen, voor hun ouders.” Een emotionele L.W. (36), deze ochtend in de politierechtbank van Mechelen. Op een trouw in september 2022 had de man aan het koppel beloofd bob te zijn, maar op de terugweg reed hij met 138 km/u en 1,83 promille in zijn bloed recht op

Lees meer »

45ste editie Ginstekermis wordt één groot muzikaal feest: “Een gedurfde affiche dit jaar”

De Ginste maakt zich op voor de jaarlijkse kermis tijdens het weekend van 6 tot 8 september. Volgens Veerle Halsberghe van het Feestcomité De Ginste wordt het een editie die alle voorgaande zal overtreffen. “Het wordt een driedaags feestgebeuren boordevol Ginsterock, optredens van Vlaamse zangers en, niet te vergeten, de grootste rommelmarkt van Vlaanderen op zondag”, klinkt het.
The

Lees meer »

Vrouw (62) dood teruggevonden in mobilhome langs snelwegparking: “Onderzoek naar de feiten loopt”

Op de snelwegparking langs de E40 in Jabbeke werd afgelopen dinsdag het levenloze lichaam van een 62-jarige vrouw uit De Haan aangetroffen in een mobilhome. Het West-Vlaamse parket opende een onderzoek naar de feiten. “Ik kan bevestigen dat mijn cliënt in verdenking werd gesteld voor schuldig verzuim”, zegt meester Lawrence Taillaert. “Ondertussen is hij vrijgelaten.”
The post Vrouw (62)

Lees meer »

Onze man keek naar ‘Kalm Waes’: “Het moet van zijn vergeten quiz geleden zijn dat Waes nog zo geruisloos passeerde”

Tom Waes (55) is een onverbeterlijke zenuwpees, en om dat euvel te tackelen stelt de presentator zich ten dienste van de wetenschap. In ‘Kalm Waes’ gaat hij tien dagen in een boshut wonen en zoekt hij bewust stresssituaties op. Een boeiend traject, maar niet over de gehele lijn. “Wat ‘Tomtesterom’-kameraden Pascal Braeckman en Nico Surings doen, is me voorlopig vreemd.”

Lees meer »

“Met spillebeentjes en volledig léég op podium, maar niemand zag het”: Metejoor praat voor het eerst open en eerlijk over burn-out

“Een half jaar geleden kon ik dit niet zeggen, maar ik ben voor het eerst terug gelukkig.” Een vernieuwde Metejoor (33) in het hoofd, en op het podium volgende maand op tour door Nederland. Zonder nieuwe muziek, want die komt er pas tegen de zomer van 2025. “Dat is nog lang, en eng, maar bewust”, zegt hij. De zanger spreekt

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Genyn en Habsch azen straks op goud in 100 meter, team relay moet forfait geven na crash Van de Steene

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Vanavond is er nog hoogspanning: Peter Genyn en Roger Habsch gaan voor goud op de 100 meter.

Lees meer »