Caring Family verwelkomt Jeff Wisnom op 10 augustus: “Treed graag op in Koekelare”

Het wordt een veelbelovende avond bij Kelly Van Oost, onze Koekelaarse krak, uitbaatster en voorzitster van vzw Caring Family in de Dorpsstraat 9. Op zaterdag 10 augustus komt niemand minder dan Jeff Wisnom optreden. Het gratis evenement gaat door vanaf 20 uur.

Jeff Wisnom kijkt er alvast naar uit om opnieuw op te treden in West-Vlaanderen. “Mijn laatste optreden hier was in de Blaaspijp en dat was een leuke gebeurtenis, ik genoot van de connectie met het publiek. Ik kom graag naar West-Vlaanderen en in het bijzonder naar Koekelare vanwege de vriendelijke en gezellige mensen. De locaties en de gastvrije houding van het publiek maken me gelukkig. Ik speel graag in kleinere locaties, ik heb dan meteen connectie met het publiek en ik voel dat zij liefde uitstralen voor mijn muziek”, vertelt Jeff.

“Ik ben oorspronkelijk afkomstig uit het zonnige Californië maar woon al 18 jaar in Brussel. Ik speel covers van klassieke rocknummers uit de VS op mijn akoestische gitaar en ik breng een ‘vintage Amerika’-perspectief naar de Europese livemuziekscene.”

Zijn stijl is gebaseerd op een klassiek rockgeluid, verrijkt door een zeer persoonlijke interpretatie van de muziek, en wordt versterkt door zijn diepe zangstem.

Zon en nostalgie

Naast zijn covers heeft Jeff ook drie originele nummers uitgebracht als soloartiest: Burn For You, Eyes en Santa Monica. Deze delen gevoelens van kwetsbaarheid in de liefde, herinneringen aan voorbijgaande momenten, en genieten van een nostalgische terugkeer naar stranddagen in Zuid-Californië.

David A. Pritchett, een collega-songwriter die verschillende nummers met Jeff heeft geschreven en in Diksmuide woont, zal die avond ook aanwezig zijn.

Met een mix van zonnige en nostalgische vibes zijn Jeff’s liedjes perfecte zomerdeuntjes om op te dansen en mee te zingen, terwijl je geniet van de Californische zonsondergang, gouden stranden en oceaanbriesjes.

Jeff’s muziek is te vinden op zijn website: www.jeffwisnom.com, Facebookpagina en ook op Spotify.

The post Caring Family verwelkomt Jeff Wisnom op 10 augustus: “Treed graag op in Koekelare” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vanaf vrijdag week lang kermis in Westkerke

Het jaarlijkse kermisgebeuren start op vrijdag 6 september met Friday Night Fever. Zaterdag 7 september kan je in de kermistent smullen van ribbetjes of een vegetarisch alternatief. Daarna start de kermisfuif. Zondag 8 september is er van 8 uur tot 18 uur rommelmarkt in de wijk rond de markt. Op kermismaandag 9 september organiseert seniorenvereniging
The post Vanaf vrijdag

Lees meer »

“Bepaalde partijen willen op dezelfde boemeltrein stappen als waarop de federale formatie al zit”: Noël Slangen over de Vlaamse regeringsvorming

Crisis in de Vlaamse formatie: Vooruit duwt op de rem en ook bij CD&V verdwijnt stilaan de hoop op een snel akkoord. Wat is het nu éxact het probleem? Kunnen we nog een regering voor de lokale verkiezingen verwachten? Maar vooral: wat zijn de gevolgen van dit getreuzel voor ons als burger? Politiek watcher en HLN-columnist Noël Slangen legt uit.

Lees meer »

Prikacties bij Ontex in Eeklo, weekendploeg legt enkele uren het werk neer

Vanochtend hebben de werknemers van de weekendploeg bij Ontex in Eeklo een tijdlang het werk neergelegd. Ontex kondigde in juni aan dat er een 500-tal mensen moet vertrekken in de vestigingen in Eeklo en Buggenhout. De bonden en de directie zijn nog steeds aan het onderhandelen en de actievoerende werknemers willen vooral duidelijkheid. Na enkele uren ging de overgrote meerderheid

Lees meer »

Oplossing voor zandberg die al jaren in de weg ligt in Zeebrugge

Het havenbestuur heeft een plan voor het wegwerken van 1,4 miljoen kubieke meter zand dat in de weg ligt van autobehandelaar ICO. Die berg van maar liefst 32 hectare komt van een kwarteeuw graafwerken voor de havenontwikkeling. Maar ook de volgende jaren is er nog een massa overtollige grond op komst.
The post Oplossing voor zandberg die al jaren

Lees meer »

“Hopelijk een plaatsje in veel boekenkasten”: Spar Ieper lanceert uniek verzamelalbum met foto’s over de Kattenstad

Sinds kort kan je bij de Spar in Ieper sparen voor het unieke verzamelalbum ‘Her-Ontdek Ieper, het verhaal van Ieper in 175 illustraties’. De 175 fotostickers bieden een overzicht van de Ieperse geschiedenis. De eerste 100 klanten met een vol album, krijgen vier gratis gidsbeurten door het historische stadscentrum van de Kattenstad.
The post “Hopelijk een plaatsje in veel

Lees meer »

Politie Hageland kan voortaan ook kleine diefstallen meteen beboeten

Daders van kleine winkel- of fietsdiefstallen krijgen in het Hageland voortaan een geldboete die ze meteen moeten betalen. Agenten kunnen zo’n ‘Onmiddellijke Minnelijke Schikking’ (OMS) al uitschrijven bij festivals of fuiven als jongeren bijvoorbeeld drugs op zak hebben. Dat wordt nu uitgebreid naar andere kleine misdrijven.

Lees meer »

“Ze had nog een heel leven voor zich”: gruwelijke beelden tonen Russische raketaanval op Oekraïense speeltuin waarbij 14-jarig meisje omkomt

Gruwelijke beelden uit Oekraïne: het onthoofde lichaam van een 14-jarig meisje zit levenloos op een bankje naast een speeltuin in Charkiv. Een Russische raket is er seconden eerder ingeslagen. Haar moeder schreeuwt het iets verderop uit van verdriet. “Ze had nog een heel leven voor zich”, aldus een familielid van het meisje. De angstterreur zette zich ook verder op de

Lees meer »

Onweer met veel neerslag en bliksem trekt over ons land: weggewaaide dakpannen in Glabbeek en kerkklokken slaan op hol in Boom

Een flink onweer trok vanavond over ons land. In Vlaanderen was er op veel plaatsen sprake van bliksem, felle regen en hagel. In Glabbeek waaiden enkele dakpannen van een woning en in Boom werd de kerktoren naar verluidt getroffen door de bliksem, waardoor de klokken onophoudelijk bleven luiden. In Wallonië staan dan weer verschillende wegen blank en zijn er enkele

Lees meer »

Trialclub klaar voor weekend vol rijplezier in Lichtervelde: “Iedereen mag komen oefenen”

De trialclub in Lichtervelde, TSCL, maakt zich klaar voor een weekend rijplezier op hun parcours langs de Fonteinestraat 19 in Lichtervelde. “Het terrein ligt er prima bij,” zegt voorzitter Geert Carpentier, “al mag het nog een beetje regenen om het wat zachter te maken.”
The post Trialclub klaar voor weekend vol rijplezier in Lichtervelde: “Iedereen mag komen oefenen” appeared

Lees meer »

Oostende door de lens van fotograaf Andrea Shkreli

‘Licht en leven in Oostende’ is de titel van de foto-expo van Andrea Shkreli in de Nieuwe Gaanderijen. De beelden langs straten, pleinen, dijk en kaaien zien een fotografische kroniek van onze stad tussen 2012 en 2020.
The post Oostende door de lens van fotograaf Andrea Shkreli appeared first on KW.be.

Lees meer »

OCHO Dance Studio breidt dansaanbod uit

OCHO Dance Studio zet het seizoen in met veel muzikale schwung én pakt uit met een nog uitgebreider lessenaanbod. Want OCHO-ds wil iedereen in Veurne, van de allerjongste tot de iets oudere Veurnaars, inspireren om op een leuke manier te bewegen.
The post OCHO Dance Studio breidt dansaanbod uit appeared first on KW.be.

Lees meer »