Brute pech voor Igor Thiago: ex-Club-spits tot eind van het jaar buiten strijd na knieoperatie

Igor Thiago (23) staat tot eind dit jaar aan de kant. De Braziliaanse ex-spits van Club Brugge blesseerde zich een week geleden bij z’n debuut voor Brentford aan de meniscus en moest onder het mes. 

Meer krantenkoppen in België

Onweer trekt over ons land: Wallonië geteisterd door felle neerslag, hagel en windstoten, ook in regio Mechelen en Tienen hevige regen

Wallonië wordt momenteel getroffen door onweer. Meerdere wegen staan er blank en verschillende bomen zijn omgewaaid. Op beelden, gefilmd in Durbuy, zijn fikse regenbuien te zien. Ook in de regio Mechelen en Tienen regent het fel. Boven de Kempen brengt het onweer een lichtspektakel. Op onderstaande beelden, gemaakt op verschillende plaatsen in ons land, zijn felle flitsen te zien.

Lees meer »

Dure wensen en heilige huisjes: is de Arizona-coalitie zijn momentum kwijt?

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de regeringspuzzel die Bart De Wever moet leggen vele malen complexer is dan tijdens zijn eerste poging. “Zoals in de finale van ‘De slimste mens’ komt het er

Lees meer »

Frieda, die ooit notenleer gaf aan wijlen koningin Fabiola, blaast 101 kaarsjes uit in Westkapelle

Deze week vierde Frieda Gorlé haar 101ste verjaardag in het woonzorgcentrum De Polderparel in Westkapelle. Ze kreeg er uit handen van schepenen Philippe Vlietinck en Bert De Brabandere een lekkernijenmand van Oxfam Wereldwinkel.
The post Frieda, die ooit notenleer gaf aan wijlen koningin Fabiola, blaast 101 kaarsjes uit in Westkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuw-Zeeland verdrievoudigt toeristentaks

Nieuw-Zeeland verdrievoudigt de belasting die de meeste toeristen moeten betalen om het land te bezoeken. Dat heeft de regering dinsdag aangekondigd. Vanaf oktober zullen toeristen 100 Nieuw-Zeelandse dollar betalen (ongeveer 56 euro) in plaats van 35.

Lees meer »

Reder Willy Versluys haalt Crangon uit de vaart: “Als er zich geen werkbare formule aandient, stop ik ermee”

Meer dan een kwart eeuw voer de Crangon onder de vlag van vzw P.U.B. ter garnaalvaart met passagiers aan boord. Als zich geen geïnteresseerd overnemer aandient, doekt reder Willy Versluys zijn succesvol initiatief op.
The post Reder Willy Versluys haalt Crangon uit de vaart: “Als er zich geen werkbare formule aandient, stop ik ermee” appeared first on KW.be.

Lees meer »

WESTAON Staden maakt enquêteresultaten bekend

De partij WESTAON lanceerde eind 2023 een online bevraging bij de inwoners van Groot-Staden. WESTAON presenteerde nu de resultaten van de enquête.
The post WESTAON Staden maakt enquêteresultaten bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Paniek tijdens concert van Green Day: groep in allerijl van podium gehaald nadat drone opduikt boven publiek

Tijdens hun optreden in Detroit stormt Green Day plots het podium af. Op beelden is te zien hoe iemand naar de bandleden toesnelt en hen duidelijk maakt dat ze het podium moeten verlaten. Volgens verschillende bronnen had de beveiliging vlak daarvoor een drone opgemerkt. De muziek stopt abrupt, terwijl het publiek verward blijft doorzingen. Na een tiental minuten komt de

Lees meer »

Extreemrechtse partij AfD haalt in Thüringen en Saksen 30 procent

Bij de belangrijke verkiezingen in de Oost-Duitse deelstaten Thüringen en Saksen zegeviert de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland, waarmee niemand wil regeren. De CDU –nationaal in de peilingen de sterkste partij – is de enige klassieke partij die standhoudt en mogelijk twee ministers-presidenten zal leveren.

Lees meer »