Zoektocht naar vermiste Lina (15) in stroomversnelling na vondst DNA in auto

De zoektocht naar de Franse Lina (15) die in september 2023 vermist raakte, komt in een stroomversnelling terecht. Er zijn nieuwe zoekacties opgestart om het lichaam van het meisje te vinden, nadat haar DNA in een auto werd gevonden.

 

Meer krantenkoppen in België

Brigitte Himpens geeft K&V-leiding door aan vertrouwd bestuursgezicht: “Nu is het tijd voor familie en reizen”

Na ruim 12 jaar zet Kunst & Vermaak-voorzitter Brigitte Himpens een punt achter de leiding van de Zedelgemse harmonie. Ze hield dynamiek in de (bestuurs)werking en verbond enthousiast en bemiddelend anciens en jeugd. Vanaf 1 september volgt K&V-bestuurslid Johan Bonte haar op, met eenzelfde zin voor muzikale kwaliteit en samenwerking.
The post Brigitte Himpens geeft K&V-leiding door aan vertrouwd

Lees meer »

“Met spillebeentjes en volledig léég op podium, maar niemand zag het”: Metejoor praat voor het eerst open en eerlijk over burn-out

“Een half jaar geleden kon ik dit niet zeggen, maar ik ben voor het eerst terug gelukkig.” Een vernieuwde Metejoor (33) in het hoofd, en op het podium volgende maand op tour door Nederland. Zonder nieuwe muziek, want die komt er pas tegen de zomer van 2025. “Dat is nog lang, en eng, maar bewust”, zegt hij. De zanger spreekt

Lees meer »

Kortrijk wil jeugdbendes aanpakken door jongeren vanaf 14 een GAS-boete te geven

Als de gemeenteraad maandag groen licht geeft, kunnen ook jongeren vanaf 14 jaar in Kortrijk een GAS-boete krijgen. Dat voorstel wil burgemeester Vincent van Quickenborne begin volgende week aan de gemeenteraad ter goedkeuring voorleggen. Hij wil op die manier jeugdbendes efficiënter aanpakken. Hij wil ook probleemjongeren in een aangepast traject steken.
The post Kortrijk wil jeugdbendes aanpakken door jongeren

Lees meer »

Inzameling schoolgerei voor het goede doel in Torhout

De nieuwe politieke partij Trots Op Torhout heeft met succes een inzameling van tweedehands schoolgerei georganiseerd voor gezinnen die het moeilijk hebben om financieel rond te komen.
The post Inzameling schoolgerei voor het goede doel in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Family concept store Polly’s Playground gaat laatste dagen in

Elisabeth Vandenbulcke (40) moet noodgedwongen om financiële redenen na een anderhalf jaar haar geliefde Polly’s Playground met kindermode in de Onze-Lieve-Vrouwestraat sluiten. “We ronden af met een superbraderie met heel wat moois aan miniprijzen en afscheidscadeautjes. Na de braderie zal enkel de webshop nog open zijn tot eind september.”
The post Family concept store Polly’s Playground gaat laatste dagen

Lees meer »

KVK Westhoek speelt thuismatch tegen Dikkelvenne in… Boezinge: “We hopen dat ons nieuw veld maandag gekeurd wordt”

KVK Westhoek speelt dit seizoen op kunstgras. De werken liepen echter wat vertraging op en zo spelen de Ieperlingen hun vooruitgeschoven eerste thuismatch nog elders. De ploeg van Bram Lucker gaat naar Boezinge, de ploeg met wie KVK Westhoek bijna ging fusioneren vorig jaar.
The post KVK Westhoek speelt thuismatch tegen Dikkelvenne in… Boezinge: “We hopen dat ons nieuw

Lees meer »

Ook deze Vlamingen koken op z’n Van Looy’s: “Erik warmt zijn Zwan-worstjes nog op, ik eet ze koud”

Dat Slimste Mens-presentator Erik Van Looy (62) geen keukenprins is, werd deze week bewezen in ‘Komen Eten’. Bloednerveus werd hij bij de gedachte dat er eieren moesten gekookt worden, hij was dan ook blij als een kind dat hij zijn gasten warme tv-worstjes in eigen nat kon voorschotelen. Maar Erik is lang niet de enige keukenklungel. Steven (41), Kenneth (80)

Lees meer »

LIVE VUELTA. “Degelijk, maar geen superdag”: Campenaerts speelt hot seat kwijt, topfavoriet Küng zet beste tussentijd neer

De Vuelta komt vandaag definitief tot een eind. Primoz Roglic staat comfortabel in het rood en lijkt zijn vierde Vuelta-overwinning bijna op zak te hebben. Vervolledigen O’Connor en Mas het eindpodium of weet iemand anders hun plek nog af te snoepen? En wie wint de afsluitende tijdrit? Mis niets van de slotetappe via onderstaande liveblog.

Lees meer »

Tragische dood van Cloé (28) in Thailand laat Holsbeek verslagen achter: “Ik hoorde haar vorige week nog, ze leek zo gelukkig”

De Belgische vrouw die zaterdagochtend dood werd teruggevonden in het noorden van Thailand, is de 28-jarige Cloé Ferrari, afkomstig uit Holsbeek. Ze woonde sinds een tiental maanden met haar vriend in de provincie Mae Hong Son in Thailand en gaf daar yogalessen. “Onze zon Cloé straalt voor altijd in ons hart”, klinkt het bij zus Joana.

Lees meer »