Ze bevredigde de ene gevangene terwijl de andere filmde: Britse cipier geeft toe dat ze sekstape opnam in de cel

Een 30-jarige Britse cipier heeft schuldig gepleit aan het maken van een sekstape met een gevangene. Ze werd aangeklaagd nadat ze seks had met een inbreker, terwijl ze gefilmd werden door een andere gedetineerde.

 

Meer krantenkoppen in België

VS klagen verantwoordelijken van Russische televisiezender aan voor verkiezingsinmenging

De Verenigde Staten hebben woensdag aangekondigd dat ze twee verantwoordelijken van de Russische televisiezender RT zullen vervolgen voor verkiezingsinmenging. Het gaat onder meer om hoofdredactrice Margarita Simonian. Daarnaast worden sancties ingevoerd tegen enkele hackers en een ngo die gelinkt kan worden aan het Kremlin. De sancties zijn een reactie op pogingen tot inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van later dit

Lees meer »

Aftellen naar de verkiezingen in Roeselare (1): Drie bomen voor elke bewoner en een ecoduct aan het Sterrebos

In de aanloop naar de verkiezingen op 13 oktober leggen we de lijsttrekkers van de verschillende partijen een ‘heet hangijzer’ voor. Een item dat in Roeselare wel eens voor discussie zorgt. Beginnen doen we met Roeselare als grijze stad. Of net niet? Er worden inspanningen gedaan, maar zijn die genoeg? En hoe ziet elke partij dat?
The post Aftellen

Lees meer »

Nederland neemt dienstplicht weer onder de loep

De Nederlandse regering investeert miljarden in nieuwe tanks, vliegtuigen, fregatten en moderne wapensystemen voor het leger. Maar die moeten ook bediend worden, zo staat in een Defensienota die donderdag werd besproken. “Met beroepsmilitairen en reservisten alleen komen we er niet meer”, klinkt het. En dus wordt de dienstplicht weer onder de loep genomen.

Lees meer »

LIVE VUELTA. “Degelijk, maar geen superdag”: Campenaerts speelt hot seat kwijt, topfavoriet Küng zet beste tussentijd neer

De Vuelta komt vandaag definitief tot een eind. Primoz Roglic staat comfortabel in het rood en lijkt zijn vierde Vuelta-overwinning bijna op zak te hebben. Vervolledigen O’Connor en Mas het eindpodium of weet iemand anders hun plek nog af te snoepen? En wie wint de afsluitende tijdrit? Mis niets van de slotetappe via onderstaande liveblog.

Lees meer »

Uitdager Tunesische president opgepakt door politie

Ayachi Zammel, bij de komende presidentsverkiezingen in Tunesië één van de tegenstanders van de huidige president Kais Saied, is vannacht door de politie opgepakt. Zijn campagneteam vreest dat hij zal worden uitgesloten van deelname aan de verkiezingen.

Lees meer »

Danira Boukhriss Terkessidis langer thuis na geboorte van zoontje: “Na bevalling kon ik niet meer rechtop zitten”

In de podcast van Anja Daems, ‘Als de muren konden praten’, heeft Danira Boukhriss Terkessidis (34) het openhartig over de geboorte Naïm, het zoontje dat ze deelt met acteur Ward Kerremans. Hoewel ze naar eigen zeggen zeker op een roze wolk zit, kwamen er ook heel wat moeilijkheden bij kijken. “De pijn achteraf was nog erger dan de bevalling zelf.

Lees meer »