“Prins Harry gebruikt zijn kinderen als chantagemiddel om koning Charles om te kopen”

Insiders menen dat de Britse prins Harry (39) zijn vader, koning Charles III (75), onder druk zet op een onethische manier. Harry krijgt nog altijd geen politiebeveiliging in het VK, en maakt zijn vader duidelijk dat hij zijn kleinkinderen niet te zien zal krijgen voor dat wel zo is. 

Meer krantenkoppen in België

Family concept store Polly’s Playground gaat laatste dagen in

Elisabeth Vandenbulcke (40) moet noodgedwongen om financiële redenen na een anderhalf jaar haar geliefde Polly’s Playground met kindermode in de Onze-Lieve-Vrouwestraat sluiten. “We ronden af met een superbraderie met heel wat moois aan miniprijzen en afscheidscadeautjes. Na de braderie zal enkel de webshop nog open zijn tot eind september.”
The post Family concept store Polly’s Playground gaat laatste dagen

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Daniel en Lien en De Panne

Daniel Seynaeve en Lien Verhoegstraete zijn allebei geboren in 1944 en groeiden op in Torhout. Daar leerden ze elkaar ook kennen, en 50 jaar geleden stapten ze er in het huwelijksbootje.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Daniel en Lien en De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dit vrijetijdscentrum is wat Gistel echt wel nodig had”: Met Zomerloos opent belangrijkste project van de legislatuur

Met een driedaagse opendeur zette het nieuwe vrijetijdscentrum Zomerloos de deuren wagenwijd open voor het brede publiek. Voor het stadsbestuur is dit in veel opzichten het grootste project van deze legislatuur. “Dit centrum is wat Gistel nodig had”, klinkt het uit verschillende hoeken.
The post “Dit vrijetijdscentrum is wat Gistel echt wel nodig had”: Met Zomerloos opent belangrijkste project

Lees meer »

KIJK. Zo zagen we Bianca Censori zelden: vrouw van Kanye West kiest voor ingetogen outfit tijdens solotrip

Bianca Censori (29) staat bekend om haar vaak nietsverhullende outfits. Maar nu zijn er nieuwe beelden opgedoken van de Australische architecte tijdens een wandeling in Melbourne met en onbekende vriend. De beelden dateren van mei, maar worden nu pas gedeeld op sociale media. Ze draagt een een donkere broek en een oversized trui, met de kap over haar hoofd. De

Lees meer »

Hooggerechtshof Brazilië bekrachtigt blokkade X

Het hooggerechtshof in Brazilië heeft het tijdelijke verbod op berichtendienst X in het Zuid-Amerikaanse land bekrachtigd. Dat meldt de website van het hof op maandag. Een meerderheid van een panel van vijf rechters dat zich over de kwestie boog, schaarde zich achter Alexandre de Moraes, de rechter die het socialmediaplatform blokkeerde.

Lees meer »