Parket Brussel opent onderzoek naar fietsenfabrikant Cowboy die fietsers wil laten racen tegen elkaar

Het parket van Brussel is een onderzoek gestart naar fietsenfabrikant Cowboy, een bedrijf uit Brussel. Het bedrijf zou klanten aanzetten om met elektrische fietsen te racen tegen elkaar. Cowboy heeft daarvoor een spelletjes-app gelanceerd. Racewedstrijdjes organiseren met elektrische fietsen is onverantwoord, zegt het parket. 

Meer krantenkoppen in België

Grootste vrouwelijke techno-dj’s Charlotte de Witte en Amelie Lens bundelen krachten: “Verrassing wordt donderdag onthuld”

Al weken lang maken Charlotte de Witte (32) en Amelie Lens (34), hun fans nieuwsgierig met hints over een geheimzinnige samenwerking. Dat de twee grootste vrouwelijke techno-dj’s hun krachten hebben gebundeld, staat inmiddels vast. Maar wat ze precies gaan doen? Dat verklappen Amelie en Charlotte donderdag om 16 uur op hun socialemediakanalen.

Lees meer »

Achttien sterke kandidaten bij Groen

Groen gaat in Oostkamp met 18 kandidaten naar de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. “We hebben gekozen om met allemaal sterke kandidaten naar de kiezer te trekken. We hebben geen volledige kieslijst maar we gaan resoluut voor kwaliteit niet voor kwantiteit. We hadden niet de bedoeling om de lijst aan te vullen, maar we zien wel
The post Achttien sterke

Lees meer »

Doodrijder studente Hannelore (21) wil mildere straf, parket furieus: “Er is nul schuldinzicht, stuur hem naar gevangenis”

“Het irriteert me mateloos. Die man heeft nul schuldinzicht en blijft een gevaar. Hij werd wéér betrapt. Ik vraag u: haal hem weg uit de maatschappij en stuur hem naar de gevangenis.”
The post Doodrijder studente Hannelore (21) wil mildere straf, parket furieus: “Er is nul schuldinzicht, stuur hem naar gevangenis” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hypotheekrente op laagste peil in bijna twee jaar

De hypotheekrente in België staat op het laagste niveau in bijna twee jaar. Dat schrijft De Standaard en wordt bevestigd door de rentebarometer van Immotheker/Finotheker, die dagelijks een vergelijking maakt van duizenden hypotheken in België.

Lees meer »