Musk negeert zelf huisregels X en weigert AI-video Harris te verwijderen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Zij wonen in de ‘kampioen’ van de lintbebouwing en hebben daar zo hun redenen voor: “Achteraan is het hier het paradijs”

Bijna één op de drie Vlamingen woont in lintbebouwing. Maar wat trekt de mensen aan om langs drukke wegen te wonen in plaats van in een gezellige woonwijk of in een centrum met alles op wandelafstand? Op zoek naar de ziel van de lintbebouwingsbewoners. “We wonen langs voren aan een helse steenweg, maar zitten achteraan in het paradijs.”

Lees meer »

Laatste keer Statiewijk Kermis in zaal Lindelei in Lendelede: “We hopen volgend jaar weer tent op te zetten”

In het weekend van 13, 14 en 15 september vindt Statiewijk Kermis nog een keer plaats in zaal Lindelei in Lendelede. “We hopen volgend jaar opnieuw onze tent zoals vroeger te kunnen zetten op een groene locatie”, zegt comitévoorzitter Koen Witdouck. “Op de affiche staan onder andere onze bekende quiz, optredens van Et Encore en The Brass Blasters, een etentje

Lees meer »

Steve opent De Fritoric in Dadizele: “Ik geloof erg in het succes van een frituur”

Frituur De Fritoric opent op woensdag 11 september de deuren langs de Kleppestraat in Dadizele. De nieuwe frituur is een initiatief van Steve Grymonprez, de zaakvoerder van restaurant De Historic op de Plaats in Dadizele. Joeri Bartholomeus, jarenlang medewerker in De Historic, wordt het vaste gezicht in de frituur.
The post Steve opent De Fritoric in Dadizele: “Ik geloof

Lees meer »

“Een echte kapitein verlaat zijn schip niet”: Jaron Dewitte (25) staat al 7 jaar aan het roer van Schippersweekend

Jaron Dewitte (25) werd op zijn achttiende vrij vroeg – vrijwillig weliswaar – gebombardeerd tot de voorzitter van vzw Schippersweekend. Hij eet, slaapt en leeft een jaar lang voor het driedaagse Lauwse festival en denkt nog niet aan stoppen. “Volgend jaar hebben we onze veertigste editie. Een echte kapitein zal zijn schip toch niet verlaten nét voor zo’n mooie editie?”<br

Lees meer »