Klein drama in Australische ‘Blind Getrouwd’: twee exen worden per ongeluk aan elkaar gekoppeld

Net zoals in België pogen vele Australische singles de liefde te vinden via ‘Blind Getrouwd’, daar ook wel bekend als ‘Married at First Sight’. Klein probleempje tijdens de laatste editie van het programma: één van de koppels leek elkaar al goed te kennen. Ze hadden immers al eens een relatie gehad. 

Meer krantenkoppen in België

Van KSA-leider tot mode-adviseur, N-VA Roeselare vult laatste plaatsen in voor de verkiezingen

Begin juli presenteerde lijsttrekker Dieter Carron de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. Bij de voorstelling stonden nog enkele plekjes open, omdat de partij nog zocht naar enkele specifieke profielen. Ondertussen werden de resterende 6 plaatsen ingevuld.
The post Van KSA-leider tot mode-adviseur, N-VA Roeselare vult laatste plaatsen in voor de verkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. CEO VRT Frederik Delaplace wordt op de rooster gelegd in Vlaams Parlement: Open Vld en Groen vragen audit

Frederik Delaplace, de CEO van de VRT, geeft vanmiddag in het Vlaams Parlement tekst en uitleg over de herschikkingen aan de top van de openbare omroep en zijn eigen functioneren. Dat gebeurt tijdens een speciale commissie, waar ook ontslagnemend mediaminister Benjamin Dalle (CD&V), VRT-voorzitter Frieda Brepoels en bemiddelaar Rob van Eijbergen uitgenodigd zijn. Brepoels is niet opgedaagd. Volg het hier

Lees meer »

Hond na twee weken levend teruggevonden op Ierse klif: “Vastzittende hondenriem redde Mali van verdrinkingsdood”

De vermissing van hond Mali hield bewoners van het Ierse eiland Arranmore twee weken lang bezig. Met man en macht werd gezocht, tot het dier afgelopen weekend levend en wel werd teruggevonden. Mali was niet verdronken, maar halverwege een klif terechtgekomen. De riem van de hond was vast komen te zitten tussen de rotsen. Het was naar alle waarschijnlijkheid haar

Lees meer »

Met fanfare op kop richting kiezer: Groen Bredene stelt programma en kandidaten voor met muzikale wandeling

Groen Bredene heeft zijn campagne voor de lokale verkiezingen op hoogst originele manier afgetrapt. Onder de muzikale begeleiding van een Dixieland band trokken lijsttrekker Bruce Verburgh en zijn gevolg door de Bredense wijken. “Een leuke manier om ons programma en de kandidaten voor te stellen, toch? En zeg nu zelf, dat deur aan deur van al die partijen, daar hebben

Lees meer »

Richtlijn voor hoge bloeddruk bij risicopatiënten wordt strenger

De Europese vereniging van cardiologen komt met een nieuwe richtlijn voor hoge bloeddruk bij risicopatiënten. Nu beschouwen artsen een bloeddruk van 140 over 90 te hoog, maar bij patiënten met diabetes, overgewicht of mensen die een hartziekte hebben wordt de drempelwaarde om met medicatie te starten verlaagd naar 130 over 80.

Lees meer »

Nieuwe koningin van Maori aangeduid

Nga Wai Hono i te Po is benoemd tot de nieuwe koningin van de Maori in Nieuw-Zeeland. De 27-jarige is het jongste kind en de enige dochter van koning Kiingi Tuheitia Pootatau Te Wherowhero VII, die op 30 augustus op 69-jarige leeftijd overleed.

Lees meer »