KIJK. Tranen van geluk bij Hugh Jackman wanneer hij merkt dat ‘Deadpool & Wolverine’ populairste film ter wereld is

Hugh Jackman (55) kon het niet droog houden toen hij ontdekte hoe goed zijn meest recente film, ‘Deadpool & Wolverine’ het doet. De prent is momenteel de nummer één in de wereldwijde box office. “Mijn God”, klinkt het, terwijl de acteur enkele tranen wegpinkt. 

Meer krantenkoppen in België

Zij wonen in de ‘kampioen’ van de lintbebouwing en hebben daar zo hun redenen voor: “Achteraan is het hier het paradijs”

Bijna één op de drie Vlamingen woont in lintbebouwing. Maar wat trekt de mensen aan om langs drukke wegen te wonen in plaats van in een gezellige woonwijk of in een centrum met alles op wandelafstand? Op zoek naar de ziel van de lintbebouwingsbewoners. “We wonen langs voren aan een helse steenweg, maar zitten achteraan in het paradijs.”

Lees meer »

Nieuwe knuppelpaden in Iepers Hoornwerkpark aangelegd

Twee oude knuppelpaden in het Hoornwerkpark in Ieper kregen een make-over. De paden vormen een zachte verbinding tussen het centrum van Ieper en de omgeving van Camping Jeugdstadion en waren in slechte staat.
The post Nieuwe knuppelpaden in Iepers Hoornwerkpark aangelegd appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK LIVE. Evenepoel weer ingerekend, probeert hij het straks nog eens? Kijk als HLN-abonnee LIVE naar slotetappe Tour of Britain

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië, die vandaag eindigt. Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig

Lees meer »

Gloednieuwe Franse kerncentrale van Flamanville dag na opstart stilgelegd

Welgeteld één dag nadat de Franse kerncentrale van Flamanville is opgestart, meldt elektriciteitsproducent EDF dat de installatie “automatisch is uitgeschakeld”. Er worden nu technische controles en analyses uitgevoerd, alvorens de kerncentrale opnieuw wordt opgestart. “Het gaat om een complex proces dat tot onderbrekingen kan leiden en dat talloze tests vereist”, luidt het bij EDF.

Lees meer »

Wereldberoemd beeldje van kunstenaar uit Roeselare wordt gevierd met versie in 24-karaats goud

Gardeco Objects, internationale uitgever van kunst- en designobjecten, viert dit jaar de verjaardag van The Visitor met een gouden jubileumeditie. Het iconische beeldje, ontworpen door Roeselarenaar Guido Deleu, wordt onthuld in een jasje van 24-karaats goud en vormt een eerbetoon aan Belgisch design, Braziliaans vakmanschap en Venetiaanse goudambacht. “Dit heeft me echt voldoening. Het is een mooie erkenning”, zegt kunstenaar

Lees meer »

Brecht Callewaert uit Desselgem speelt de rol van ‘Gravin de Tilly’ in ‘Lelies’: “Een rol met heerlijk en eerlijk veel fantasie”

In ‘Lelies’ van InTeam Producties speelt Brecht Callewaert – afkomstig uit Desselgem – de rol van ‘Gravin de Tilly’. Brecht kan zich uitleven in deze rol.
The post Brecht Callewaert uit Desselgem speelt de rol van ‘Gravin de Tilly’ in ‘Lelies’: “Een rol met heerlijk en eerlijk veel fantasie” appeared first on KW.be.

Lees meer »