Jean-Marie Pfaff ontvangt Helmut Lotti in zijn museum: “We zijn al meer dan 30 jaar vrienden”

Jean-Marie Pfaff (70) gaf gisteren zijn goede vriend Helmut Lotti (54) een rondleiding in zijn museum in Beveren, dat volledig gewijd is aan zijn succesvolle voetbalcarrière. “Hij was diep onder de indruk van mijn collectie.” 

Meer krantenkoppen in België

Trump pleit onschuldig aan herziene aanklacht voor inmenging in verkiezingen

Voormalig Amerikaans president Donald Trump heeft donderdag onschuldig gepleit in een strafzaak waarin hij wordt beschuldigd van het beïnvloeden van de vorige presidentsverkiezingen. De aanklagers pasten vorige week de aanklacht aan na een uitspraak van het Hooggerechtshof over de onschendbaarheid van Amerikaanse presidenten, schrijft Reuters.

Lees meer »

Aaron Blommaert en uiteraard papa Willy Sommers zijn al fan: Luna De Gieter voorziet BV’s van op maat gemaakte juwelen

De Gieter ruilde Willy een halve eeuw geleden in voor Sommers, maar in de aftiteling van de laatste ‘Tien om te zien’ stond zijn familienaam vol trots te blinken. Dankzij de juwelen van dochter Luna (21). Als kersverse goudsmid ontwierp ze de ringen van Aaron Blommaert en vaderlief. “Een hele eer dat ze mijn creaties op tv wilden dragen, hopelijk

Lees meer »

Open Monumentendag met thema ‘En Route’ in Ieper: “Op tocht langs grote banen, kleine paadjes, spoorwegen en rivieren”

Op zondag 8 september is het opnieuw Open Monumentendag in Ieper. “Met het thema ‘En Route!’ trekken we op tocht langs grote banen, kleine paadjes, spoorwegen en rivieren om stil te staan bij de monumenten en verhalen onderweg. We vieren hoe mensen en ideeën altijd in beweging zijn geweest”, klinkt het bij CO7.
The post Open Monumentendag met thema

Lees meer »