Israël valt Libanese hoofdstad aan als vergelding dood 12 kinderen op Golanhoogten: Hezbollah-commandant was doelwit

Israël heeft dinsdagavond een raketaanval uitgevoerd op een buitenwijk ten zuiden van de Libanese hoofdstad Beiroet. Het ging om een gerichte aanval op een Hezbollah-commandant, zegt het Israëlische leger. Of de leider de aanslag heeft overleefd, is nog niet duidelijk. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK LIVE. Bedrijvige Evenepoel kan sprint niet ontlopen, Govekar wint slotrit Tour of Britain – Kijk hier naar de nabeschouwing!

Zonder een onfortuinlijke Magnier, zag Evenepoel in de slotetappe van de Tour of Britain zijn kans. Maar ondanks veelvuldige pogingen raakte de olympische kampioen niet weg. In de onvermijdelijke massasprint was de Sloveen Govekar de snelste. Kijk hieronder naar de nabeschouwing van de Britse rittenkoers, met deskundig commentaar van Michel Wuyts. Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar

Lees meer »

Nieuwe waarschuwing bij alcohol nog te soft volgens experts en minister: “Het is gewoonweg niet gezond

Uittredend minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) en experts nemen geen genoegen met “Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid”, de onlangs aangepaste slogan bij alcoholreclame. Dat melden de kranten van Mediahuis. De slogan zou volgens hen niet ver genoeg gaan én misleidend zijn. “We mogen de mensen geen blaasjes wijsmaken”, klinkt het.

Lees meer »

Hooggerechtshof Brazilië bekrachtigt blokkade X

Het hooggerechtshof in Brazilië heeft het tijdelijke verbod op berichtendienst X in het Zuid-Amerikaanse land bekrachtigd. Dat meldt de website van het hof op maandag. Een meerderheid van een panel van vijf rechters dat zich over de kwestie boog, schaarde zich achter Alexandre de Moraes, de rechter die het socialmediaplatform blokkeerde.

Lees meer »

Lisa start met wenkbrauwbehandeling en laserontharing in Torhout: “Er komen ook wel eens mannen over de vloer”

In het pand in de Keibergstraat 186A waar een tijdlang een krantenwinkeltje heeft bestaan, heeft Lisa Pyfferoen (32) zopas haar zaak Luxe Brow Co ondergebracht, gespecialiseerd in wenkbrauwbehandeling en laserontharing. De plechtige opening heeft plaats op vrijdag 30 augustus van 17 tot 21 uur. Iedereen is er welkom voor een hapje en een drankje.
The post Lisa start met

Lees meer »

Wie heeft Benoît Desmedt gezien?

Op dinsdag 3 september 2024 omstreeks 10.30 uur, werd de 57-jarige DESMEDT voor het laatst gezien in Neerwaasten – deelgemeente Komen-Waasten. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Benoît Desmedt gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Goud voor Eddy Velle en Nadine Pinson

Eddy Velle (°1953) en Nadine Pinson (°1955) leerden elkaar kennen in het jeugdhuis de Barakke in Veurne, waar nu het stadskantoor is gevestigd. Eddy werkte vier jaar in de zetelfabriek Furnica maar toen het bedrijf sloot deed hij mee aan een examen voor postbode. In 1972 werd hij benoemd, nog voor hij opgeroepen werd voor
The post Goud voor

Lees meer »