‘Hot Summer Night’ in Het Witte Paard: minder sketches en pluimen, maar de wow-momenten stapelen zich moeiteloos op

Marc Coucke kaapte verrassend veel aandacht weg op de première van ‘Hot Summer Night’ in Blankenberge. De multimiljonair/mede-eigenaar van Het Witte Paard werd, weliswaar tot zijn eigen verbazing, meegesleurd in een sketch als bruidegom, voerde wat later de polonaise aan en bleef ook na afloop de gangmaker met zijn dankspeech. Maar wat als Coucke geen extra attractie is? Wie steelt er dan de show? En is die zijn geld waard? Onze man telde de lachsalvo’s en wow-momenten en kwam tot een verrassend resultaat. 

Meer krantenkoppen in België

Diamant voor Diana en André

Diana Braekevelt en André Vandeweghe werden op zaterdag 24 augustus op het gemeentehuis ontvangen voor de huldiging naar aanleiding van hun 65ste huwelijksverjaardag. Beiden, afkomstig van Pittem, genieten ze vooral van al het goede in het leven.
The post Diamant voor Diana en André appeared first on KW.be.

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge: “Als dit een ‘inside job’ is, dan is het een regelrechte schande”

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post 24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge:

Lees meer »

Blue Stars Brugge mikt op een mooie plek in de top drie in eerste provinciale

In eerste provinciale is het onder meer uitkijken naar de prestaties van Blue Stars Brugge One die met een nieuwe coach de competitie zullen aanvatten. Vorig seizoen werd de coach halverwege de competitie bedankt voor bewezen diensten en nam de Nestor van de basketcoaches, Ronny Seghers, tijdelijk over. Tijdelijk betekende uiteindelijk tot het eind van het seizoen, maar Blue Stars

Lees meer »

Eerste schooldag in Kiev start in mineur na grote Russische luchtaanval op Oekraïense hoofdstad

Het Russische leger heeft afgelopen nacht een grote raket- en droneaanval uitgevoerd op verschillende plaatsen in Oekraïne, waaronder ook op de hoofdstad Kiev. Oekraïense troepen zijn er naar eigen zeggen in geslaagd om het merendeel van de projectielen neer te halen, maar de brokstukken hebben wel veel schade veroorzaakt. Door de bombardementen is de eerste schooldag voor Oekraïense studenten gestart

Lees meer »

Elton John weet al wat er op zijn grafsteen moet komen te staan

Elton John weet al wat er na zijn overlijden op zijn grafsteen moet komen te staan. Tijdens de première van zijn autobiografische film ‘Elton John: Never Too Late’ op het Toronto International Film Festival liet de artiest zich ontvallen dat hij op zijn graf niet herdacht wil worden als succesvolle muzikant, maar als betrokken familieman.

Lees meer »

Eerste televisiemis in het Rosarium

Het Rosarium in Dadizele was recent het decor voor een televisiemis van VRT. “Een hele eer voor ons. We hadden inmiddels al enkele televisiemissen in onze basiliek, maar voor het eerst werd ook een viering in het Rosarium op televisie getoond”, aldus Marc Vantieghem. In aanloop naar een dergelijke viering zijn er heel wat voorbereidingen
The post Eerste televisiemis

Lees meer »

“De mensen zijn het zat”: liberale partijleider waarschuwt dat Duitsland controle over migratie is verloren

De liberalen van de FDP zitten bij de deelstaatverkiezingen in Saksen en Thüringen in de hoek waar de klappen vallen en halen de kiesdrempel niet. FDP-leider, Christian Lindner, bekritiseerde het beleid van de gevestigde partijen en waarschuwde dat burgers “op zoek zouden gaan naar een ander systeem” als het huidige migratiebeleid niet op de schop gaat.

Lees meer »

Het weerzinwekkende dubbelleven van Dominique Pélicot: “Hij ordende de filmpjes waarin zijn vrouw verkracht werd netjes op datum”

Zorgzaam en attent. Zo omschreef de Franse Gisèle haar man met wie ze al vijftig jaar gelukkig samen was. Tot ze op een politiebureau te horen kreeg dat ze in de voorbije negen jaar door 82 verschillende mannen 92 keer werd verkracht. Onder hen haar eigen man, die haar voortdurend drogeerde. Dit is het waanzinnige verhaal van die man, het

Lees meer »

“Nog voor er één startpistool op het EK wielrennen is afgegaan, verdient Limburg al een derde van de kostprijs terug”

Een uniek netwerk over 2.000 kilometer verharde, veilige en grotendeels autovrije fietspaden, langs authentieke dorpen en fruitgaarden, over met kastelen bezaaide heuveltoppen, door ongerepte bos- en vijvergebieden, zelfs door het water en door de bomen. Voeg daar een flinke scheut bourgondische gastvrijheid aan toe en je zit in fietsparadijs Limburg.

Lees meer »