Broer van ‘Spider-Man’ Tom Holland was stuntman in ‘Deadpool & Wolverine’

Harry Holland (25), de jongere broer van ‘Spider-Man’-acteur Tom Holland (28), was een van de stuntmannen in de blockbuster ‘Deadpool & Wolverine’. Dat heeft stuntcoördinator George Cottle onthuld in een bericht op Instagram. Tot grote verrassing van hoofdrolspeler Ryan Reynolds (47). 

Meer krantenkoppen in België

The Levellers treden op 16 november op in de AB: “Hadden we geweten dat dit optreden zo vlug was uitverkocht, dan gaven we twee data’s door”

The Levellers waren in ‘t land voor een optreden op Rock Olmen. Het publiek was alweer laaiend enthousiast. The Levellers zijn niet meer van de ‘jongste’, maar toch blijven ze een trouw publiek hebben. Niet enkel de oudere generatie, maar ook de jongere generatie komt naar hun optredens en luistert naar hun muziek. De groep is nog altijd heel gedreven

Lees meer »

Politie treft zwaargewonde aan in bestelwagen na ongeval op bouwwerf

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek is dinsdagochtend een man zwaargewond geraakt bij een arbeidsongeval op een werf. Collega’s van de man reden eerst met hem rond tot ze in Brussel een politiepatrouille aanspraken, waarna de hulpdiensten het slachtoffer overbrachten naar het ziekenhuis. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel West.

Lees meer »

Betonnen vlakte maakt plaats voor spannende groene speelplaats in SBS De Brug in Roeselare

Stedelijke Basisschool De Brug zette maandag niet alleen het nieuwe schooljaar in maar opende meteen de nieuwe gebouwen en vooral de groene speelplaats aan de kant van de Steenstraat. De 2.400 vierkante meter oude betonnen speelplaats werd hiervoor onthard.
The post Betonnen vlakte maakt plaats voor spannende groene speelplaats in SBS De Brug in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

14de editie van Rechte Deur Ooglé was topper

De veertiende editie van Rechte Deur Ooglé was de meest succesvolle editie ooit. De stralende zon zorgde voor heel wat kijklustigen langs het parcours en ook de deelnemers zelf waren in groten getale aanwezig. Liefst 250 deelnemers zorgden voor een recordeditie.
The post 14de editie van Rechte Deur Ooglé was topper appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wat mag Woumen verwachten na verkiezingen van 13 oktober?

Oc Walnes was aardig volgelopen op maandag 2 september voor het eerste en enige politieke debat n.a.v. de verkiezingen voor een nieuwe Diksmuidse gemeenteraad. Ruim 120 aanwezigen – waarvan een heel groot deel fans van de diverse partijen – werden door Manu Mackelberghe, voorzitter in lopende zaken van het bewonersplatform, verwelkomd.
The post Wat mag Woumen verwachten na verkiezingen

Lees meer »

Nieuwe vastgoedcijfers brengen evolutie in kaart: “Goedkope gemeenten worden fors duurder en West-Vlaanderen hinkt achterop”

De afgelopen tien jaar gingen de vastgoedprijzen in Vlaanderen met gemiddeld 37 procent omhoog. Dat blijkt uit cijfers van vastgoedsite Immoweb, die een nieuwe blik werpen op de markt. “Er doen zich opmerkelijke trends voor”, stelt HLN-vastgoedexpert Bjorn Cocquyt vast. Zo stegen prijzen nergens meer dan in Antwerpen en betaal je ook in de goedkoopste gemeenten een pak meer. Ontdek

Lees meer »

Alweer een nieuwe directeur voor basisschool De Zessprong

Voor de leraren en de leerlingen van basisschool De Zessprong in Sint-Andries wordt het de eerste maanden van het nieuwe schooljaar opnieuw wat wennen. Voor het tweede jaar op rij staat immers een nieuwe directeur aan het hoofd van de school.
The post Alweer een nieuwe directeur voor basisschool De Zessprong appeared first on KW.be.

Lees meer »