Wie zwanger wil geraken, moet vóór 22.45 uur naar bed

Vrouwen die geregeld na 22.45 uur gaan slapen, riskeren moeilijker zwanger te worden. Dixit een onderzoek van Chinese wetenschappers, dat – na controle door collega’s in het vaktijdschrift Frontiers in Endocrinology is gepubliceerd.

 

Meer krantenkoppen in België

Eén grootbank lijkt niet te azen op miljarden uit staatsbon. Wat is er aan de hand? “Blijkbaar hebben ze geld genoeg”

Terwijl ING, Belfius en KBC vorige week uitpakten met stuntrentes in de strijd om de 22,5 miljard uit de ‘Van Peteghem-bon’, blijft het stil bij BNP Paribas Fortis, de grootste spaarbank van het land. Waarom stapt BNP niet mee in de concurrentiestrijd? En vreest het dan geen klanten – en miljarden – kwijt te spelen? “Het kan een bewuste keuze

Lees meer »

Noël en Magda uit De Panne vieren hun gouden jubileum

Noël Coysman (73) is geboren in Tielt en ontmoette zijn toekomstige, Magda Vanwynsberghe (76), in Ingelmunster. Daar gaven ze elkaar 50 jaar geleden ook het jawoord en na het huwelijk gingen ze in Meulebeke wonen.
The post Noël en Magda uit De Panne vieren hun gouden jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Huiswerkbegeleiding Torhout is een zelfstandige vzw

Ook dit schooljaar kunnen kinderen vanaf de derde kleuterklas tot en met het zesde leerjaar van de basisschool op doorverwijzing en na een intake terecht bij de vrijwilligers van Huiswerkbegeleiding Torhout.
The post Huiswerkbegeleiding Torhout is een zelfstandige vzw appeared first on KW.be.

Lees meer »

500 figuranten en 46 groepen zweten zich te pletter tijdens vernieuwde Bruegelstoet in Wingene: “Vooral leute brengen”

“We willen leute brengen tussen de mensen”, was het opzet van de vernieuwde Wingense Breugelstoet en dat is precies waarin het Bruegelcomité op een snikhete zondag geslaagd is. Niet minder dan 500 figuranten en 46 groepen zorgden voor een gevarieerd schouwspel, waarin talloze spreuken van Pieter Bruegel mooi uit de verf kwamen.
The post 500 figuranten en 46 groepen

Lees meer »

Ambachtendag De Klondiker overtreft alle verwachtingen

De eerste editie van de Ambachtendag, georganiseerd door huisbrouwerij Klondiker, was meteen een schot in de roos. Een twintigtal ambachtslieden demonstreerden zaterdag 31 augustus de passie voor hun vak. Zo’n 800 bezoekers wandelden geïnteresseerd door de Spoorweglaan. Ze hadden oog voor: de hoedenmaakster, de imker, de pottendraaiers, de smeden, de schaliedekker, de juwelenontwerpers, de kantklossers,
The post Ambachtendag De

Lees meer »