Sjamaan Ernie werd huiswaarts gestuurd in ‘B&B zoekt lief’: “Erika noemt zichzelf niet voor niets ‘de generaal’”

Sjamaan én Lord, de 72-jarige Ernie is zonder twijfel een van de kleurrijkste kandidaten van ‘B&B zoekt lief’. Toch kon hij met z’n aparte passies het hart van Erika niet veroveren. “Ik wist op voorhand dat ze me naar huis zou sturen, met dank aan m’n derde oog”, lacht Ernie. Met veel animo legt hij in dit interview uit wat een sjamaan precies doet, en hoeveel geld hij heeft neergeteld om de titel van Lord te bemachtigen. “Op een bepaald moment had ik een vermogen van 10 miljoen frank.” 

Meer krantenkoppen in België

Betonnen vlakte maakt plaats voor spannende groene speelplaats in SBS De Brug in Roeselare

Stedelijke Basisschool De Brug zette maandag niet alleen het nieuwe schooljaar in maar opende meteen de nieuwe gebouwen en vooral de groene speelplaats aan de kant van de Steenstraat. De 2.400 vierkante meter oude betonnen speelplaats werd hiervoor onthard.
The post Betonnen vlakte maakt plaats voor spannende groene speelplaats in SBS De Brug in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Huiswerkbegeleiding Torhout is een zelfstandige vzw

Ook dit schooljaar kunnen kinderen vanaf de derde kleuterklas tot en met het zesde leerjaar van de basisschool op doorverwijzing en na een intake terecht bij de vrijwilligers van Huiswerkbegeleiding Torhout.
The post Huiswerkbegeleiding Torhout is een zelfstandige vzw appeared first on KW.be.

Lees meer »