Scouts aangevallen op kamp: “Tenten opengescheurd”

In Vielsalm in de provincie Luxemburg werd een Luikse scoutsgroep aangevallen toen ze lagen te slapen in hun tent. Een slachtoffer van 9 jaar kreeg per ongeluk een klap en werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Dat bevestigt de woordvoerder van de Fédération des Scouts.

 

Meer krantenkoppen in België

Aili (17) mag jaar lang Menen vertegenwoordigen als Wieltjesambassadeur: “Dit had ik niet verwacht”

Aili Deweerd (17), Emma Foulon (25) en Laetitia Lavens (26) maakten er zaterdagavond een spannende verkiezingsstrijd van in De Kapucinne in Menen. Uiteindelijk was het Aili die aan het langste eind trok. Zij kroonde zich tot de tweede Wieltjesambassadeur van de stad. “Hoop anderen te inspireren.”
The post Aili (17) mag jaar lang Menen vertegenwoordigen als Wieltjesambassadeur: “Dit had

Lees meer »

Productiehuis reageert op uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck: “Geen sprake van angstcultuur bij ‘Thuis’”

Het Thuishuis, het productiehuis achter de VRT 1-soap ‘Thuis’, reageert op de uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck. Zij vertelde in ‘Café Congé’ woensdagavond hoe voornamelijk vaste medewerkers het moeilijk hebben op de set. Collega Wim Stevens, die als acteur in de Thuisraad zetelt, wil de puntjes op de i zetten: “Ik wil met klem tegenspreken dat er op

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.

Lees meer »

Personeel van Audi Brussels gaat opnieuw niet aan de slag

Ook de ochtendploeg is donderdag niet aan de slag gegaan bij Audi Brussels. Dat meldt de Franse christelijke vakbond CNE. De arbeiders zijn wel aanwezig op de site, en praten er met hun collega’s en vakbondsafgevaardigden. Volgens de christelijke vakbond heeft de directie nog niet gesproken met het personeel.

Lees meer »

Fransman terecht voor bezit 19 flessen lachgas in auto: “Om ballonnen op te blazen”

“Gekocht om ballonnen te vullen voor enkele feesten.” Een 24-jarige Fransman diste een vrij ongeloofwaardige verklaring op om de aanwezigheid van 19 flessen lachgas in de koffer van zijn auto te verantwoorden. “Zou je dan 1.500 ballonnen opblazen?”, vroeg de openbare aanklager zich af.
The post Fransman terecht voor bezit 19 flessen lachgas in auto: “Om ballonnen op te

Lees meer »

Onze man keek naar ‘Kalm Waes’: “Het moet van zijn vergeten quiz geleden zijn dat Waes nog geruisloos passeerde”

Tom Waes (55) is een onverbeterlijke zenuwpees, en om dat euvel te tackelen stelt de presentator zich ten dienste van de wetenschap. In ‘Kalm Waes’ gaat hij tien dagen in een boshut wonen en zoekt hij bewust stresssituaties op. Een boeiend traject, maar niet over de gehele lijn. “Wat ‘Tomtesterom’-kameraden Pascal Braeckman en Nico Surings doen, is me voorlopig vreemd.”

Lees meer »