SCENARIO’S. Zelfs verlies tegen topfavoriet VS hoeft niet fataal te zijn: zo stoten Belgian Cats alsnog door

Een stevige kaakslag, maar nog geen knock-out. De Belgian Cats houden, ondanks de verrassende nederlaag tegen Duitsland, nog steeds uitzicht op kwalificatie voor de kwartfinale op de Olympische Spelen. Zélfs bij verlies tegen de Verenigde Staten zijn de Cats nog niet uitgeschakeld, al komt er dan wel serieus rekenwerk aan te pas. 

Meer krantenkoppen in België

Haar ex wachtte haar op met jerrycan van vijf liter benzine: meer details bekend over brutale aanval op olympische atlete Rebecca Cheptegei

Er zijn meer details bekend over de aanval op de Oegandese marathonloopster Rebecca Cheptegei (33). De olympische atlete ligt in kritieke toestand nadat ze door haar ex-vriend, en dus niet haar huidige partner, overgoten werd met benzine en in brand werd gestoken. Er werd op het landgoed waar zich een heftige ruzie zou hebben afgespeeld een jerrycan van vijf liter

Lees meer »

Honderden evacuaties na bosbrand in Duitse Harzgebergte

In het Harzgebergte, in het midden van Duitsland, woedt sinds vrijdag een bosbrand. Volgens lokale media heeft het vuur zich in de nacht van vrijdag op zaterdag verder uitgebreid. De brand woedt op de flank van de Brocken, met 1.142 meter de hoogste berg in de regio.

Lees meer »

VS nemen vliegtuig Venezolaanse president in beslag

De Verenigde Staten hebben het vliegtuig van de Venezolaanse president Nicolas Maduro in beslag genomen in de Dominicaanse Republiek, onder meer omdat de aankoop ervan in overtreding is met Amerikaanse sancties. De VS hebben het toestel op maandag naar Florida gevlogen, zo bericht de Amerikaanse zender CNN, op basis van twee functionarissen.

Lees meer »

LIVESTREAM NINOVE-KNOKKE. Pakt thuisploeg eerste zege van het seizoen in 1ste Afdeling of behoudt Knokke perfect rapport?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elke week wordt minstens één topaffiche gestreamd met deskundig commentaar. Vanavond om 20u is dat KVK Ninove-R Knokke FC. Voor de Oost-Vlamingen is het hun eerste thuismatch van het seizoen in de 1ste Afdeling, kunnen ze winnen? Of pakt Knokke zes op zes? Kijk

Lees meer »

Pittemse Jeugdraad zet nieuw werkjaar in met ‘Startember’

Op vrijdag 6 september organiseert de Jeugdraad in en rond zaal De Magneet de tweede editie van ‘Startember’. Voor dit evenement slaan alle jeugdverenigingen de handen in elkaar met als doel een leuke namiddag en avond te bezorgen aan de kinderen, jongeren en volwassenen van Pittem en Egem.
The post Pittemse Jeugdraad zet nieuw werkjaar in met ‘Startember’ appeared

Lees meer »

Stropers viseren Visvijvers van Desselgem: “Ze gaan steeds driester te werken en zijn goed georganiseerd”

De Visvijvers van Desselgem worden al geruime tijd geplaagd door stroperij. Normaal gooien sportvissers hun vangst meteen terug in het water, maar leden van hengelclub De Eendrachtige Lijnvissers betrapten al meermaals stropers die de karpers meenamen om te verkopen. “Ze worden steeds driester en zijn goed georganiseerd”, zegt voorzitter Koen Peirs.
The post Stropers viseren Visvijvers van Desselgem: “Ze

Lees meer »

Veel volk voor nijlpaard Hermien (43), dat Antwerpse Zoo laat inslapen: “Geen enkel dier kan haar vervangen”

Het nieuws dat de Antwerpse Zoo het straks zonder nijlpaarden moet stellen, sloeg in als een bom. De zieke mama Hermien (43) wordt geëuthanaseerd, terwijl dochter Imani (17) een nieuwe thuis vindt in Dublin. De dieren, die nog tot eind september in de Zoo verblijven, hadden vrijdag veel bekijks. “Jammer dat Hermien moet gaan, maar je mag dieren niet laten

Lees meer »

Grot van Lourdes staat onder water

Het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes is in de nacht van vrijdag op zaterdag deels overstroomd door noodweer in Frankrijk. Onder meer de bekende grot van het Franse bedevaartsoord is daardoor gesloten, zo heeft het zaterdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt”

Dressuuramazone Manon Claeys uit Maldegem is zaterdag op de Paralympische Spelen op de zesde plaats geëindigd in de freestylecompetitie (graad IV). Ze was achteraf tevreden over haar proef, maar had gehoopt op een hogere score.
The post Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt” appeared first on KW.be.

Lees meer »