Ruim 100 banen weg bij fabrikant landbouwmachines CNH in Zedelgem en Antwerpen

13:49 Bij de fabrikant van landbouwmachines CNH Industrial in Zedelgem en Antwerpen zijn ruim 100 banen verloren gegaan als gevolg van de gedaalde marktvraag. 

Meer krantenkoppen in België

20 bewoners in de buurt van Plopsa De Panne geëvacueerd na gaslek

In de De Pannelaan in Adinkerke, bij De Panne, zijn ongeveer 20 mensen geëvacueerd na een gaslek. Waarschijnlijk is het lek ontstaan in een leiding onder een voortuin. Fluvius heeft een deel van de leiding afgesloten, maar is nog op zoek naar de exacte locatie van het lek. De meeste mensen zijn ondertussen weer thuis.

Lees meer »

Buren zijn boos over plaatsing containerklasjes zonder vergunning van basisschool in Izegem: “Er is zelfs inkijk in de badkamer”

Enkele bewoners van de Baron de Pélichystraat in Izegem kijken sinds de start van het nieuwe schooljaar op een muur van…containerklasjes. Basisschool De Stadsparel plaatste die op zijn speelplaats om in afwachting van een uitbreiding toch plaats te kunnen bieden aan het toegenomen aantal leerlingen.
The post Buren zijn boos over plaatsing containerklasjes zonder vergunning van basisschool in Izegem:

Lees meer »

Chantal (61) gaat met pensioen na bijna 44 jaar bij één en dezelfde werkgever: “Mijn geheim? Je werk graag doen”

Het is een zeldzaamheid geworden: mensen die hun hele leven lang bij één en dezelfde werkgever actief zijn. En toch. Chantal Sinnesael trekt na 43 jaar en elf maanden de deur achter zich dicht bij De Waal Solid Foundations, een firma gevestigd in Oostende en Lokeren, en gespecialiseerd in funderingen. Speciaal voor haar afscheid mocht ze voor het eerst (!)

Lees meer »