Politie achtervolgt man met 5-jarig kind op achterbank van Breda tot Antwerpen

Een politie-achtervolging die in het Nederlandse Breda was gestart, is afgelopen nacht geëindigd in Antwerpen. Tijdens de dolle rit bleek de bestuurder ook een kind van 5 op de achterbank te hebben zitten. 

Meer krantenkoppen in België

Visser Ronny (61) wierp koppel reddingsboei toe nadat hun zeiljacht zonk: “Het ging allemaal razendsnel”

De twee Nederlanders die vrijdag hun zeiljacht zagen zinken na een botsing met de nieuwe strekdam in Blankenberge, kwamen ervan af met een nat pak. En daar mogen ze ook een alerte visser voor bedanken. Ronny Oosterlynck (61) wierp hen letterlijk een reddingsboei toe vanop het nabijgelegen staketsel. “Zo hebben ze zich uiteindelijk kunnen vastklampen”, zegt hij.

Lees meer »

Duitslandkenner over triomftocht van AfD: “Zoals het er nu voorstaat, ziet het er niet goed uit”

Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog is een extreemrechtse partij de grootste geworden in een Duitse deelstaat. Alternative für Deutschland (AfD) haalt in Thüringen liefst een derde van de stemmen. Duitsland­expert Geert Van Istendael maakt zich zorgen: “De geschiedenis herhaalt zich nooit, maar er zijn nu wel zorgwekkende parallellen te trekken.”

Lees meer »

Frieda, die ooit notenleer gaf aan wijlen koningin Fabiola, blaast 101 kaarsjes uit in Westkapelle

Deze week vierde Frieda Gorlé haar 101ste verjaardag in het woonzorgcentrum De Polderparel in Westkapelle. Ze kreeg er uit handen van schepenen Philippe Vlietinck en Bert De Brabandere een lekkernijenmand van Oxfam Wereldwinkel.
The post Frieda, die ooit notenleer gaf aan wijlen koningin Fabiola, blaast 101 kaarsjes uit in Westkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Robert en Noëlla vieren 60 jaar huwelijksgeluk

Robert Decraemer (82) en Noëlla Loobuyck (80) gaven elkaar op 1 augustus 1964 het jawoord in Oostende, waar ze altijd blijven wonen zijn. Diamant: zo heet een zestigste huwelijksverjaardag. Robert en Noëlla werden bij die gelegenheid ontvangen op het stadhuis. Robert werkte als leerkracht, terwijl Noëlla thuisbleef om voor hun twee kinderen te zorgen. Ondertussen
The post Robert en

Lees meer »