Onze man ter plaatse zag deconfiture van Nadal in gladiatorenstrijd tegen Djokovic: “Zijn lichaam is op”

Wat als… samen 46 grandslamtitels op de Olympische Spelen tegen elkaar strijden? Rafael Nadal versus Novak Djokovic dus. Ironisch leed Nadal op zijn meest heilige grond in Roland Garros nu een van zijn pijnlijkste nederlagen in zijn carrière: 6-1, 6-4. Na twintig jaar toptennis is het lichaam van de gezegende gravelgod op. 

Meer krantenkoppen in België

Jozef Bekaert wordt 85 en viert 60 jaar priesterschap: “Parochie gedragen door mensen”

Op zondag 15 september viert pastoor Jozef Bekaert uit de Schoolstraat zijn 85ste verjaardag, maar ook zijn 60 jaar priesterschap. Om 10 uur is er een eucharistieviering in de Sint-Amandskerk, waar alle parochianen welkom zijn. De misviering wordt opgeluisterd door het koor ‘Gaudeamus Igitur’ uit Roeselare.
The post Jozef Bekaert wordt 85 en viert 60 jaar priesterschap: “Parochie gedragen

Lees meer »

Het Willemsfonds laat 40 kunstenaars tentoonstellen in Zwevegem

Het Willemsfonds pakt dit weekend uit met een nieuw initiatief. Ter gelegenheid van de septemberkermis organiseert men jaarlijks een tentoonstelling op één plaats met werk van twee kunstenaars. Nu pakt men de zaken grootser aan en organiseert men een groepstentoonstelling op drie plaatsen waaraan enkel Zwevegemse kunstenaars deelnemen. Een veertigtal mensen beantwoordden de oproep positief.
The post Het Willemsfonds

Lees meer »

Goud voor Roger en Dolores

Roger Beheydt (70) en Dolores Beswick (71) zijn allebei geboren en getogen in Roeselare. Meer nog: ze waren ook buren, en het stond in de sterren geschreven dat Cupido zijn liefdespijlen op hen zou richten. Vijftig jaar geleden beloofden ze elkaar officieel voor altijd en eeuwig lief en leed te delen, een belofte die ze
The post Goud voor

Lees meer »

Sarah Declercq (20) is de jongste CD&V-kandidaat in Pittem: “Ik zal me vooral focussen op jongeren”

Eind augustus maakte CD&V Pittem zijn kandidaten bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. Het viel meteen op dat de partij duidelijk inzet op verjonging, waarbij de naam van Sarah Declercq (20) in het oog sprong.
The post Sarah Declercq (20) is de jongste CD&V-kandidaat in Pittem: “Ik zal me vooral focussen op jongeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Achttien sterke kandidaten bij Groen

Groen gaat in Oostkamp met 18 kandidaten naar de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. “We hebben gekozen om met allemaal sterke kandidaten naar de kiezer te trekken. We hebben geen volledige kieslijst maar we gaan resoluut voor kwaliteit niet voor kwantiteit. We hadden niet de bedoeling om de lijst aan te vullen, maar we zien wel
The post Achttien sterke

Lees meer »

“Met spillebeentjes en volledig léég op podium, maar niemand zag het”: Metejoor praat voor het eerst open en eerlijk over burn-out

“Een half jaar geleden kon ik dit niet zeggen, maar ik ben voor het eerst terug gelukkig.” Een vernieuwde Metejoor (33) in het hoofd, en op het podium volgende maand op tour door Nederland. Zonder nieuwe muziek, want die komt er pas tegen de zomer van 2025. “Dat is nog lang, en eng, maar bewust”, zegt hij. De zanger spreekt

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Wat kan Louis Clincke in de wegrit?

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin plaatste zich later in een paralympisch record voor de finale van de 100 meter, kan hij deze voormiddag al voor nieuw eremetaal zorgen?

Lees meer »