NMBS legt extra treinen in naar de kust wegens mooie weer

Omdat er deze week mooi weer verwacht wordt, legt de NMBS extra treinen in naar de kust. Dat laat de vervoersmaatschappij maandag weten.

Er komen extra treinen naar de kuststations Oostende en Blankenberge op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Het gaat telkens om acht treinen, vier heen en vier terug.

De NMBS raadt reizigers aan voor hun vertrek best de routeplanner te checken die ook aangeeft hoe druk het naar verwachting zal zijn op de trein. Ook is het goed op de drukste momenten om te vertrekken naar de kust of om ‘s avonds terug te keren te vermijden.

The post NMBS legt extra treinen in naar de kust wegens mooie weer is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ruim 1.100 gratis activiteiten op 36ste editie van Open Monumentendag

Meer dan 800 monumenten in heel Vlaanderen zwaaien vandaag de deuren open voor de 36ste Open Monumentendag. Onder de noemer ‘En route!’ focust het evenement zich dit jaar op hoe mensen en ideeën altijd in beweging zijn, langs eeuwenoude routes over land, spoor of water. Met meer dan 1.100 gratis activiteiten, 100 meer dan vorig jaar, is er voor elk

Lees meer »

Vrouw (62) dood teruggevonden in mobilhome langs snelwegparking: “Onderzoek naar de feiten loopt”

Op de snelwegparking langs de E40 in Jabbeke werd afgelopen dinsdag het levenloze lichaam van een 62-jarige vrouw uit De Haan aangetroffen in een mobilhome. Het West-Vlaams parket opende een onderzoek naar de feiten. “Ik kan bevestigen dat mijn cliënt in verdenking werd gesteld voor schuldig verzuim”, zegt meester Lawrence Taillaert. “Ondertussen is hij vrijgelaten.”

Lees meer »

Man (34) die verdacht wordt van brandstichting in eigen woning blijft ontkennen

Een 36-jarige Bruggeling blijft ontkennen dat hij iets te maken heeft met de brand die in januari 2022 ontstond in zijn woning. Volgens zijn advocate is er over niks zekerheid. Maar volgens het openbaar ministerie spuit de verdediging enkel één groot rookgordijn.
The post Man (34) die verdacht wordt van brandstichting in eigen woning blijft ontkennen appeared first on

Lees meer »