Niemand wilde ‘lelijkste hond ter wereld’ adopteren, nu is Peggy een ster in ‘Deadpool en Wolverine’

Hollywood heeft er een nieuwe ster bij, zij het dan eentje op vier pootjes. Peggy, aka ‘Mary Puppins’ aka ‘Dogpool’ uit de nieuwe Marvelfilm ‘Deadpool & Wolverine’, is niet bepaald moeders mooiste. Sterker nog, ze kreeg de titel ‘lelijkste hond ter wereld’. “Niemand wilde haar”, onthult baasje Holly Middleton. “Maar ik wel.” 

Meer krantenkoppen in België

“Ziet er op dit moment niet te best uit”: ploegleider Niermann schat WK-kansen Van Aert, die hechtingen in knie kreeg, somber in

De knie van Wout van Aert (29) na zijn valpartij in de Vuelta is gisteren gehecht. Dat vertelt Grischa Niermann, ploegleider bij Visma-Lease a Bike, aan VTM NIEUWS. Van Aert gaat vandaag naar huis van zodra hij wordt ontslagen in het ziekenhuis van Santander. Niermann: “Geen breuken is heel goed nieuws, maar het blijft een zware blessure. Het duurde lang

Lees meer »

Gratis trainingen om kennis te maken met waterpolo

Op vrijdag 13 en 20 september houdt de Roeselaarse Zwemvereniging twee gratis kennismakingstrainingen om de jeugdwerking een nieuwe boost te geven. De laatste jaren zag de club namelijk een dalend aantal inschrijvingen.
The post Gratis trainingen om kennis te maken met waterpolo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Inzet in Anzegem stelt lijst van doeners voor en gaat voor verkeersveiligheid, meer inspraak én dorpen die bruisen

De Anzegemse politieke partij Inzet heeft haar volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen klaar. Met de helft nieuwe kandidaten ten opzichte van 2018, stelt de partij van kandidaat-burgemeester Jeremie Vaneeckhout dat ze een perfect evenwicht hebben tussen ervaring en vernieuwing. “De kandidaten worden gekenmerkt door hun engagement in het verenigingsleven, horeca en ondernemingen in de gemeente”, stelt lijsttrekker Jeremie Vaneeckhout (39).

Lees meer »

Passant vindt twee obussen in het struikgewas in Ardooie

Een natuurliefhebber vond maandag in de late namiddag twee obussen in het struikgewas in de Kasteelstraat in Ardooie. De man reageerde alert en verwittigde onmiddellijk de hulpdiensten.
The post Passant vindt twee obussen in het struikgewas in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bart De Wever opnieuw formateur: waarom zou hij nu wél slagen? Carl Devos antwoordt

Koning Filip heeft Bart De Wever (N-VA) opnieuw als formateur aangeduid, nadat de vijf Arizona-partijen – MR, Les Engagés, CD&V, Vooruit en N-VA – gisteren beslisten een doorstart te maken. De hete sociaal-economische hangijzers worden evenwel aan de kant gezet tot na de verkiezingen van 13 oktober. Vijf vragen hierover aan politicoloog Carl Devos (UGent). “Het lijkt erop dat men

Lees meer »

Viggo Van Neste (19) moet stoppen met koersen: “Ik werd bang op mijn fiets door hartklachten”

Noodgedwongen moet Viggo Van Neste (19) uit Oostkamp een punt zetten achter zijn wielercarrière. Die was gestart met tal van overwinningen bij aspiranten en nieuwelingen, maar ging vanaf 2022 een stuk minder. Om medische redenen zal de eerstejaarsbelofte niet meer in het peloton te zien zijn.
The post Viggo Van Neste (19) moet stoppen met koersen: “Ik werd bang

Lees meer »