Knokke maakt zich op voor Nacht Van Het Zoute, de meest luxueuze braderie van het land

Het is zonder twijfel de meest glamoureuze én luxueuze braderie van het land waar de beau monde elkaar traditiegetrouw rendez-vous geeft.? Handelaars, juweliers en kunstgalerijhouders bieden hun trouwe klanten een glaasje champagne aan en stellen feestelijk hun allernieuwste exclusieve collecties voor. Al is vrijdagavond iedereen welkom in het Zoute voor de Nacht van het Zoute, waar het nóg meer dan anders zal draaien om zien en gezien worden.

De Nacht van Het Zoute hoeft weinig introductie. Als je tijdens de zomer in Knokke-Heist ergens wil ‘gezien’ worden, is het voor veel mensen daar. Zeker voor zij die houden van wat luxe en glamour is het Zoute vrijdagavond dé place to be. Met het voorspelde mooie weer wordt alvast heel wat volk verwacht.

Albertplein

Kloppend hart is het vernieuwde Albertplein met centraal de glazen koepel Sphere waar vanaf 21 uur mannequins op de catwalk rond defileren met de nieuwe collecties van boetiek Marie-Claire tijdens een wervelende modeshow. Dj Bart de Graaf staat daarna traditiegetrouw garant voor een bruisende afterparty tot in de vroege uurtjes.

Al valt er véél meer te beleven en zullen bezoekers hun ogen de kost kunnen geven. Want behalve de champagne die rijkelijk vloeit, moet er ook opgevallen worden. Handelaars, juweliers en kunstgalerijhouders stellen er traditiegetrouw hun nieuwste, exclusieve collecties voor. Zowel in de Kustlaan, op de Zeedijk, als in de zijstraten van de mondaine handelswijk kan je genieten van tal van modeshows, recepties en events. Je kijkt binnen in de winkels terwijl je geniet van een luxueuze omgeving. Zo zal bijvoorbeeld ook autoconstructeur Lotus van de partij zijn. Zij stellen één van hun nieuwste modellen voor. De Nacht van het Zoute is dan ook zonder twijfel de meest glamoureuze én luxueuze braderie van het land.

Beachbars

De beachbars in het Zoute (Knokkestrand, Lichttorenstrand, Siësta Beach, Beach Number 1, Collins Beach, Famouz, Zoutestrand 19 en Vintage Beach) krijgen naar aanleiding van de Nacht van het Zoute uitzonderlijk de toelating om langer open te blijven. Tot 22 uur mag er drank worden geschonken en moeten de toiletten ter beschikking blijven voor het publiek. Om 23 uur moet de standplaats volledig ontruimd en gesloten zijn.

Het gemeentebestuur en de lokale politie nemen tot slot verschillende verkeersmaatregelen om het event vlot en veilig te laten verlopen. Op vrijdag geldt een parkeerverbod in de feestzone en roept bezoekers op om met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets te komen. Wie zich geroepen voelt: de festiviteiten starten vrijdagavond vanaf 17 uur. (MM)

The post Knokke maakt zich op voor Nacht Van Het Zoute, de meest luxueuze braderie van het land is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Eindelijk weer Amerikaans tennissucces? Hoe Fritz en Tiafoe de ‘glory days’ van Sampras, Agassi en Roddick doen herleven

Straks. New York. Een buzzing Arthur Ashe Stadium. Bruce Springsteen door de muziekinstallaties. Born in the USA. Halve finale US Open, Taylor Fritz tegen Frances Tiafoe. Twee Amerikanen. Eén van hen zal zondag de eerste Amerikaan zijn sinds 2009 om in de finale van een grand slam te staan. Amerika en mannentennis, dat gaat al twee decennia niet samen. Make

Lees meer »

“Dit vrijetijdscentrum is wat Gistel echt wel nodig had”: Met Zomerloos opent belangrijkste project van de legislatuur

Met een driedaagse opendeur zette het nieuwe vrijetijdscentrum Zomerloos de deuren wagenwijd open voor het brede publiek. Voor het stadsbestuur is dit in veel opzichten het grootste project van deze legislatuur. “Dit centrum is wat Gistel nodig had”, klinkt het uit verschillende hoeken.
The post “Dit vrijetijdscentrum is wat Gistel echt wel nodig had”: Met Zomerloos opent belangrijkste project

Lees meer »

Arizona-partijen zoeken herstartknop

07:01 Een overleg zondagavond tussen de partijvoorzitters van N-VA, Vooruit, CD&V, MR en Les Engagés toont hoe de Arizona-partijen proberen de regeringsonderhandelingen een tweede adem te geven. De speculat…

Lees meer »

Britse rechter woedend nadat moeder van 12-jarige relschopper reisje naar Ibiza verkiest boven rechtszaak van haar kind: “Ik ben verbijsterd”

Een rechter in Manchester heeft haar uitspraak in de zaak tegen een amper 12-jarige Britse relschopper maandag uitgesteld, omdat de moeder van de jongen op vakantie bleek naar Ibiza. De BBC meldt dat de rechter “verbijsterd” was over de gang van zaken. “Jongens zoals jij hebben hun moeder nodig in hun leven”, zei de rechter boos tegen het kereltje.

Lees meer »

Volle lijst voor Trots Op Torhout: “We trekken met een frisse wind naar de verkiezingen”

De nieuwe, onafhankelijke partij Trots Op Torhout trekt met een volledige lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen. De resterende vier plaatsen zijn ingevuld door Axelle Vandenberghe (24), Els Rogiers (48), Jürgen Naeyaert (42) en Linda Sabbe (55). Laatstgenoemde is de uitbaatster van café Au Pavillon.
The post Volle lijst voor Trots Op Torhout: “We trekken met een frisse wind naar de

Lees meer »

Medewerkers pakken zwerfvuil aan in Port of Antwerp-Bruges

In de havens van Antwerpen en Zeebrugge werd de aftrap gegeven voor de derde editie van de #portcleanup24. Tijdens deze jaarlijkse opruimactie gaan medewerkers van Port of Antwerp-Bruges en heel wat havenbedrijven, met afvalgrijper en vuilniszak in de aanslag, de strijd aan tegen zwerfvuil in de haven.
The post Medewerkers pakken zwerfvuil aan in Port of Antwerp-Bruges appeared first

Lees meer »

KIJK. Snelheidsduivel knalt met andermans Porsche op BMW in zone 30 in Zemst: bestuurder vlucht te voet en laat drie gewonden achter

In de Armstraat in Zemst zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie gewonden gevallen bij een verkeersongeval. Een Porsche Cayenne knalde er op een BMW. De bestuurder van de Porsche negeerde daarbij de voorrang van rechts. Hij vluchtte vervolgens te voet weg. Opvallend: volgens twee passagiers leerden ze de bestuurder kennen op het festival Voodoo Village.

Lees meer »

Treinverkeer tussen De Panne en Koksijde hervat

Het treinverkeer tussen De Panne en Koksijde is sinds dinsdagavond 22.30 uur hervat nadat het een hele dag stil lag toen een vrachtwagen alle bovenleidingen aan een overweg in Veurne afreed. “Onze ploegen waren de volledige dag in de weer met de herstellingen”, zegt Thomas Baeken van Infrabel. Daarbij werd onder meer een werktrein ingezet.
The post Treinverkeer tussen

Lees meer »

“Ieper is een fijne stad, maar nog te weinig bekend in de wereld”: Japanse professor voor vijfde keer op bezoek in de Westhoek

Hij is professor aan het instituut voor internationale mode, maar met mode heeft Masakazu Tanaka (69) uit het Japanse Osaka weinig of niets te maken. Waar hij wel interesse voor heeft, is de manier waarop wij ons oorlogsverleden herdenken, iets wat in zijn thuisland niet gebeurt. “Ieper is een fijne stad, maar nog te weinig bekend in de wereld.”

Lees meer »

“We willen vaste waarde worden in de linkerkolom”: Basket Blankenberge opent competitie in De Sportdoze

Het zal raar aanvoelen, geen basketbal meer in d’Hoogploate in Blankenberge, maar in De Sportdoze. Voor One-coach Pieter De Rycker primeert echter het sportieve. Na het seizoen van de omschakeling naar de jeugd volgt nu het seizoen van de bevestiging. Starten doen ze meteen met een derby: promovendus Avanti Brugge Two komt op bezoek.
The post “We willen vaste

Lees meer »

85-jarigen genieten van heerlijk menu in De Nieuwe Lekkerbek in Ruiselede

Om de vijf jaar roepen Romain Mussche (85) en zijn vrouw Maria Vermeersch (83) alle jarigen die in Ruiselede geboren zijn bijeen. Ditmaal was het de beurt aan de 85-jarigen, die zaterdag om 12 uur in restaurant De Nieuwe Lekkerbek hadden afgesproken.
The post 85-jarigen genieten van heerlijk menu in De Nieuwe Lekkerbek in Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »