Kalkoen valt geparkeerde wagen aan, eigenares stomverbaasd: “Mond viel open toen ik het zag”

Een Amerikaanse vrouw heeft heel wat schade aan haar wagen door… een kwade kalkoen. Het dier viel de auto, die geparkeerd stond, aan en een buurvrouw zag alles gebeuren. “Ik denk dat de kalkoen zijn weerspiegeling zag en daardoor agressief werd”, vertelde ze. De vrouw besloot het incident te filmen en een briefje in de voorruit van de wagen te steken. Toen de eigenaar van het voertuig het briefje vond, was ze stomverbaasd. “Mijn mond viel open”, vertelde ze aan CNN.

 

Meer krantenkoppen in België

Pascal Kerkhove signeert boek over overleden mama: “Waregem blijft voor altijd in mijn hart zitten”

In juni bracht Pascal Kerkhove zijn debuutroman ‘Dag ma, blijf je nog even?’ uit, waarin hij het verhaal van zijn overleden moeder, Andrea Algoet, vertelt. Ze leed de laatste 2,5 jaar van haar leven aan dementie, en overleed anderhalf jaar geleden op 90-jarige leeftijd. Vorige zaterdag hield Pascal een signeersessie in de Standaard Boekhandel in Waregem.
The post Pascal

Lees meer »

Twaalf jaar cel gevorderd voor verkrachting van 5-jarige dochter in Kortemark

Een 30-jarige man uit Kortemark heeft zich voor de Brugse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor aanranding, verkrachting en partnergeweld. J.B. misbruikte zijn toen vijfjarige dochtertje meermaals. Het openbaar ministerie eiste twaalf jaar cel.
The post Twaalf jaar cel gevorderd voor verkrachting van 5-jarige dochter in Kortemark appeared first on KW.be.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar Ben Crabbé: “De weg naar Het Journaal was met Blokken geplaveid”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze week richt hij zich tot Ben Crabbé, die op donderdag 5 september een jubileum viert: precies 30 jaar geleden begon hij als presentator van Blokken. In die periode schreven trouwens heel wat West-Vlaamse kandidaten quizgeschiedenis.
Ben mag altijd antwoorden: [email protected]
The post Karl schrijft een brief naar Ben Crabbé: “De

Lees meer »

Aaron en Orily vieren tien jaar Pizza Borsalino tijdens Tinekesfeesten: “Ze verklaarden ons gek… maar we blijven groeien”

Pizzeria Borsalino in Heule bestaat tien jaar. Dit willen de uitbaters Aaron Santy (33) en Orily Neve (29) op vrijdag 6 en zaterdag 7 september vieren met twee dagen feest op de Tinekesfeesten. Waarom nu? “Toen we onze zaak openden tijdens de Tinekesfeesten, verklaarden ze ons gek. Tien jaar later zijn we nog bezig en groeit onze zaak gestaag”, zegt

Lees meer »

Ingelmunster huldigt Glen Cuyle voor prestatie op Olympische Spelen: “Je bent in staat om voor het allerhoogste te gaan”

Dat Ingelmunster een echte sportgemeente is en blijft is al langer geweten. Er wordt massaal aan sport gedaan door jong en oud. Er wordt bij gevolg elke dag intensief getraind door de vele clubs die in de Brigandsgemeente actief zijn. Heel veel clubs zijn bovendien actief in de verschillende nationale en provinciale competities en met succes. Het ultieme bewijs daarvoor

Lees meer »

KIJK. Oostendse kandidaat-burgemeesters John Crombez en Bart Tommelein in debat bij VTM NIEUWS: “Bestuur weet niet wat er speelt bij de bevolking”

John Crombez (Vooruit) en Bart Tommelein (Open Vld) zijn zondagmiddag in debat gegaan in de studio van VTM NIEUWS. De kandidaat-burgemeesters van Oostende namen het opnieuw tegen elkaar op, na een eerste debat afgelopen vrijdag. Ze discussieerden over de zone 30 en het onveiligheidsgevoel in de stad. “Crombez doet alsof Oostende een ‘hellhole’ is waar mensen bang moeten zijn om

Lees meer »

129 doden bij ontsnappingspoging in grootste gevangenis van Congo

In de Democratische Republiek Congo zijn bij een poging tot uitbraak in de grootste gevangenis van het land 129 gedetineerden omgekomen. Dat melden de Congolese autoriteiten dinsdag in een officiële balans. Er raakten naar verluidt ook 59 mensen gewond. Verschillende gebouwen, waaronder de griffie, ziekenboeg en voedseldepots, zouden verwoest zijn door een brand.

Lees meer »

Minstens één dode, twee extra exits en belandt Marianne in de cel? 30ste seizoen van ‘Thuis’ start dramatisch

Verdwijnt Marianne uit ‘Thuis’ omdat ze naar de gevangenis moet? Wie is de mysterieuze schutter in het gerechtsgebouw en wie raakte er gewond? En gaat Tamara eindelijk op zoek naar haar ontvoerde kinderen? Die hamvragen worden maandag bij de start van het 30ste seizoen opgelost. De VRT 1-soap belooft een dramatische start, want deze week valt er al zeker één

Lees meer »