Jonas en Robin openen The House of Flavor in Brugge: “Mooie aanvulling op The Gin & Whisky Shop”

Jonas Verbeke (31) en Robin Dedoncker (31) openden in een charmant pand in de Noordzandstraat een vestiging van The House of Flavor, nadat ze vorig jaar al in Jabbeke aan de slag gingen. “Met onze voedingsproducten erbij vormt het een mooie aanvulling op The Gin & Whisky Shop in de Dweerstraat.”

Robin Dedoncker en Jonas Verbeke hebben de voorbij acht jaar al een mooi parcours afgelegd in de dranken- en voedingsbranche. In het najaar van 2016 gingen ze van start met hun eerste zelfstandige zaak. Hun passie voor gin en whisky groeide uit tot een beroep, met de opening van The Gin & Whisky Shop in de Noordzandstraat als startpunt. Met meer dan 300 soorten gin en ongeveer evenveel soorten whisky en daarbij ook nog eens andere sterke dranken, wijnen en champagnes, beschikten ze over een indrukwekkend aanbod. In 2021 verhuisde het duo hun zaak naar een groter pand in de Dweerstraat, waar ook een mooie proefruimte in geïntegreerd zit. “In Jabbeke openden we vorig jaar een nieuw concept: The House of Flavor. Daar ligt de nadruk wat de dranken betreft meer op Belgische sterke dranken, bieren en wijnen. En het grote verschil is dat we er ook mooie voedingsproducten aan toevoegen”, legt Jonas uit.

Charmant pand

“Het gaat behoorlijk goed met de zaak in Jabbeke. Toen we zagen dat dit pand hier in de Noordzandstraat 47 vrijkwam, hebben we toegehapt. Met de mooie uitsprong en het fijne hout- en glaswerk vooraan is het alvast een heel charmant pand. Hier in Brugge bieden we ongeveer hetzelfde aanbod als in Jabbeke, met het verschil dat we daar meer inzetten op sterke dranken. Hier in The House of Flavor in Brugge moeten we dat niet doen, want daarvoor hebben we al The Gin & Whisky Shop hier vlakbij in de Dweerstraat. Naast de dranken bieden we hier dus ook onder meer dipsausjes, olijfolies, kruidenmengelingen, allerlei aperitiefhapjes, gelei en confituren. Op vraag van de klant kunnen we trouwens ook mooie geschenkpakketten maken met onze producten”, besluit Jonas.

Alle info is te vinden op: https://www.houseofflavor.be/.

The post Jonas en Robin openen The House of Flavor in Brugge: “Mooie aanvulling op The Gin & Whisky Shop” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Katleen (58) en Patrick (69) zetten hun restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ te koop: “Maar we houden er nog niet meteen mee op”

Katleen Verhoest (58) en Patrick Caenepeel (69) zijn eigenaars en uitbaters van restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ in Houthulst. Hoewel hun zaak nu te koop staat, zijn ze absoluut nog niet van plan om in de eerste jaren te stoppen.
The post Katleen (58) en Patrick (69) zetten hun restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ te koop: “Maar

Lees meer »

Lijst verzoent ervaring met jong talent: N-VA + Trots stelt 17 kandidaten voor

N-VA + Trots trekt met 17 kandidaten naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. Gudrun Debrabandere trekt de lijst, huidig schepen Bernard Fonteyne staat op plek twee, Francis Bonte van Trots op Lendlee op vier en Marnic Vandenbroucke duwt de lijst op vraag van de leden. “Onze lijst is een mix van ervaren, jonge, minder jonge en gepensioneerde kandidaten én acht vrouwen”, zegt

Lees meer »

Goud voor Daniel en Georgette

Daniel Durieux (74) is geboren in Laplaigne, een deelgemeente van Brunehaut in Henegouwen. Georgette Spileers (76) werd geboren in Doornik. Ze leerden elkaar kennen in Blandain, een deelgemeente van Doornik. Vijftig jaar geleden schoven ze de trouwringen aan elkaars vinger, en ze bouwden een nieuw leven op aan de kust. Eerst vestigden ze zich in
The post Goud voor

Lees meer »

Ondanks groot risico op kanker: 25 jaar na verbod worden nog steeds spullen met asbest verkocht

Er worden nog altijd asbesthoudende producten verkocht, ook al is dat al 25 jaar verboden wegens het verhoogde risico op kanker. Dat ontdekte VRT NWS. Op tweedehandssites maar evengoed in fysieke winkels vind je allerhande spullen terug die uit de gevaarlijke stof zijn vervaardigd: van een tuinstoel over bloembakken tot een hondenhok in asbestcement, je kan het zo gek niet

Lees meer »

Onze man geeft ‘Kotmadam Sarafian’ 6 op 10: “Barbara zal toch wat meer uit haar kot moeten komen”

“Ze zal geld nodig hebben zeker?” Er gingen wat wenkbrauwen de lucht in toen ‘Kotmadam Sarafian’ werd aangekondigd, ook bij ondergetekende. Barbara, één van de meest getalenteerde actrices, is niet meteen het type dat je verwacht in een VTM-realityshow. Na het bekijken van de eerste aflevering moesten we onze vooroordelen bijstellen, al vertoonde de start ook enkele mankementen. “Soms ontstond

Lees meer »

N-VA Torhout heeft lijst helemaal rond

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar N-VA heeft haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 13 oktober helemaal rond. Met in extremis enkele verschuivingen op de tabel en een aantal bijkomende kandidaten. Ook het programma ligt intussen vast. Met als slogan ‘Thuis in Torhout’.
The post N-VA Torhout heeft lijst helemaal rond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Extinction Rebellion-demonstranten bij Rijksmuseum aangehouden

De Nederlandse politie is zaterdagmiddag de actievoerders van Extinction Rebellion (XR) die zich aan het hek bij de ingang van het Rijksmuseum hebben vastgeketend, aan het arresteren. Dat laat een woordvoerder van de veiligheidsdiensten weten. Eerder werden de demonstranten gevorderd om naar een alternatieve demonstratieplek op het Museumplein te gaan.

Lees meer »

Brits openbaar ministerie laat aanklacht tegen Harvey Weinstein vallen: “Geen realistisch vooruitzicht op veroordeling”

Het Britse gerecht staakt de strafzaak tegen de voormalige Amerikaanse filmmagnaat Harvey Weinstein. Het Britse openbaar ministerie (CPS) diende in juni 2022 een aanklacht in tegen Weinstein voor een vermoedelijke aanranding in 1996. De procedure wordt nu echter stopgezet: “We hebben besloten dat er niet langer een realistisch vooruitzicht is op een veroordeling”, luidt het.

Lees meer »

LIVE. CEO VRT Frederik Delaplace wordt op de rooster gelegd in Vlaams Parlement: “VRT is niet ziek of een bedrijf in crisis”

Frederik Delaplace, de CEO van de VRT, geeft vanmiddag in het Vlaams Parlement tekst en uitleg over de herschikkingen aan de top van de openbare omroep en zijn eigen functioneren. Dat gebeurt tijdens een speciale commissie, waar ook ontslagnemend mediaminister Benjamin Dalle (CD&V), VRT-voorzitter Frieda Brepoels en bemiddelaar Rob van Eijbergen uitgenodigd zijn. Brepoels is niet opgedaagd. Volg het hier

Lees meer »