Drama voor Belgische motorrijders in Duitsland: man (62) sterft na botsing met 32-jarige reisgenoot

Een mislukt inhaalmanoeuvre op een Duitse weg is dramatisch afgelopen voor een stel motorrijders uit ons land. Een 62-jarige man kwam daarbij volgens Duitse media om het leven. Zijn 32-jarige reisgenoot raakte zwaargewond. 

Meer krantenkoppen in België

Dochter van Dominique Pélicot doet haar vader breken in rechtszaal: “De man in wie ik het volste vertrouwen had, fotografeerde me naakt”

Op de vijfde dag van het proces tegen Dominique Pélicot (71), de Fransman die zijn vrouw tien jaar lang drogeerde en door vreemde mannen liet verkrachten, heeft zijn dochter de rechtszaal toegesproken. De 45-jarige Caroline Darian (een pseudoniem, red.) noemde haar vader “ongetwijfeld een van de ergste seksuele roofdieren van de afgelopen twintig jaar”. Naast haar moeder Gisèle (72) was

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.

Lees meer »

Ruben Van Gucht stoot tijdens looptochtje in Parijs op ‘mobiele prostitutie’: “Plots begreep ik wat er aan de hand was”

Ruben Van Gucht (37), die momenteel verslag uitbrengt van de Paralympische Spelen in Parijs, wist niet wat hij zag toen hij tussen alle beslommeringen door een rondje ging hardlopen door het Bois de Boulogne, zowat het bekendste park van de Franse hoofdstad. De sportverslaggever passeerde tijdens zijn tochtje een rij witte bestelwagens. Wat die daar stonden te doen, deed zijn

Lees meer »

Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt”

Dressuuramazone Manon Claeys uit Maldegem is zaterdag op de Paralympische Spelen op de zesde plaats geëindigd in de freestylecompetitie (graad IV). Ze was achteraf tevreden over haar proef, maar had gehoopt op een hogere score.
The post Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Een stapel nieuwe boeken, papieren, mappen, extra gerief… Zeker op de eerste schooldagen is het sleuren en zwoegen met die boekentas!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Extra kat in plaats van hond voor Downing Street 10

De Britse premier Keir Starmer heeft, “na een lange zomer van onderhandelingen”, zijn kinderen de zegen gegeven om een nieuw katje binnen te laten in zijn ambtswoning, Downing Street 10. Dat heeft Starmer gezegd in een interview met BBC 5 Live. In de ambtswoning verblijft al sinds 2011 de bekende Larry the Cat.

Lees meer »

The Masked Singer teased de volgende figuur op Schouwburgplein

Het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’ komt met een vierde seizoen vanaf vrijdag 20 september. Als teaser volgde op zaterdag 7 september een nieuwe onthulling in vijf steden, waaronder Kortrijk. Op het Schouwburgplein verschenen uit een typische Amerikaanse gele schoolbus een bodyguard, dansende cheerleaders én – tromgeroffel – een basketballende Giraf.
The post The Masked Singer teased de volgende

Lees meer »

Feest bij Scholengemeenschap Guldenberg

Niet minder dan twintig leerkrachten van de scholengemeenschap Guldenberg vertrokken vorig schooljaar op pensioen. Ze kregen een passend afscheid van hun collega’s van Bamo, De Gulleboom, SPWe basis, VBS Wijnbergschool en De Posthoornschool.
The post Feest bij Scholengemeenschap Guldenberg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Honderden gezinnen wachten al 6 maanden op energiepremie: federale overheid op zoek naar budgetten

Honderden gezinnen wachten al maanden op hun energiepremie. Het gaat vooral om dossiers van gezinnen die vorig jaar onterecht nog geen basispakket, stookolie- of pelletpremie hebben gekregen. De laatste uitbetalingen laten op zich wachten omdat de federale overheid daar eerst de nodige budgetten voor moet vrijmaken. De Federale Overheidsdienst (FOD) Economie, die de betalingen uitvoert, belooft dat elk gezin dat

Lees meer »

Mini Cooper van uitbaatster krantenwinkel De Courant in Geluwe gestolen

Dinsdagnacht werd de Mini Cooper van Romina Deschamps gestolen aan haar huis in de Ieperstraat in Geluwe. Romina is de uitbaatster van krantenwinkel De Courant op de hoek van de Derde Lansiersstraat en Beselarestraat in Geluwe, in combinatie met een job als zelfstandige thuisverpleegkundige.
The post Mini Cooper van uitbaatster krantenwinkel De Courant in Geluwe gestolen appeared first on

Lees meer »