Belgische motorrijder (62) sterft bij ongeval in Duitsland

In Duitsland is een 62-jarige Belg om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Hij kwam met zijn motorfiets ten val in de deelstaat Thüringen. Zijn reisgenoot raakte zwaargewond. 

Meer krantenkoppen in België

Ronny en Frieda vieren hun gouden bruiloft

Ronny Puttevils (74) en Frieda Schotsmans (71) mochten onlangs op het sttadhuis langskomen voor de viering van hun vijftigste huwelijksverjaardag. Het koppel werd er in de bloemetjes gezet en kreeg enkele geschenken overhandigd. Hun heuglijke dag vond plaats op 23 augustus 1974. Ronny werkte als automechanicien en zij als bediende. Het koppel kreeg twee kinderen
The post Ronny en

Lees meer »

Hippies laten 5.000 kilogram uitwerpselen achter in Duits natuurgebied na grote bijeenkomst, autoriteiten woedend

Ze zeiden dat ze van de natuur hielden en het bos properder achter zouden laten dan ze het aangetroffen hadden, maar dat lijkt niet helemaal te kloppen. Toen zo’n 2.000 hippies na een bijeenkomst van drie weken het Nationaal Park Harz in Centraal-Duitsland hun kampement opbraken, lieten ze volgens berekeningen van de autoriteiten maar liefst 5.000 kilogram uitwerpselen achter. En

Lees meer »

Nog altijd probleem met lessenrooster in Sint-Ursula-Instituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver: “Om 2 uur ’s nachts e-mail dat lessen toch niet doorgaan”

De problemen in het Sint-Ursula-instituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver blijven duren. De leerlingen van de 2e en 3e graad zouden vandaag eindelijk de lessen hervatten na problemen met de lessenroosters, "maar vannacht om 2 uur kregen we een e-mail dat er toch geen les wordt gegeven", getuigt een ouder. De directie belooft dat de lessen vanaf maandag weer normaal zullen verlopen.

Lees meer »

KIJK. 10.37! Mondo Duplantis kan het ook op de 100m: polsstokspringer klopt hordeloper Karsten Warholm

Mondo boven. In een fel gehypete tweestrijd op 100 meter met de Noor Karsten Warholm (28), wereldrecordhouder op de 400 meter horden, heeft de Zweedse polsstokspringer Duplantis (24) nogmaals zijn uitzonderlijke klasse getoond. De wereldrecordhouder in het polsstokspringen haalde het in een straffe tijd van 10.37. De aanleiding van het duel in Zürich, aan de vooravond van de Diamond League-meeting,

Lees meer »

Elektrische bus van De Lijn vat vuur

Donderdagmiddag rond 17 uur merkte de chauffeur van een elektrische bus van vervoermaatschappij De Lijn dat zijn bus hevig begon te roken.
The post Elektrische bus van De Lijn vat vuur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Defensiespecialist na pleidooi van Bart De Wever voor luchtafweer: “Op dit moment heeft België géén verdediging tegen inkomende raketten”

In een interview naar aanleiding van de tachtigste verjaardag van de bevrijding van Antwerpen pleitte burgemeester én formateur Bart De Wever (N-VA) voor investeringen in luchtafweersystemen om onze haven te beschermen tegen vijandelijke raketten. “Ons land blijft onder de lat van wat de NAVO vraagt”, bevestigt defensiespecialist Sven Biscop.

Lees meer »