Amerikaans duikerskoppel dat vermist raakte tijdens storm wonderwel gered na bijna 40 uur ronddobberen op zee

Een stel uit Oklahoma dat afgelopen week verdween tijdens het duiken voor de kust van Texas, is na bijna 40 uur ronddobberen op zee gered. Familie en vrienden spreken van een wonder. 

Meer krantenkoppen in België

Spektakel bij MC Avanti tijdens jaarlijkse motorcross

Zaterdag 7 en zondag 8 september vindt de jaarlijkse motorcross ingericht door MC Avanti plaats. De piloten strijden er voor een Belgische titel. “Bij Zijspannen A en B belooft het nog zeer spannend te worden voor de Belgische titel”, zegt Jurgen Wybo, in naam van het bestuur van MC Avanti. “Dit gekoppeld aan het nodige spektakel. Bij de andere reeksen

Lees meer »

Overheid veilt luxevilla’s die aan Turkse maffia werden gelinkt

Gigantische kristallen kroonluchters, verschillende wellnessruimtes, slaapkamers met gouden versieringen en overal mozaïeken. Ooit waren twee gigantische en peperdure villa’s in de Antwerpse Kempen eigendom van Turkse ondernemers die gelinkt werden aan de Turkse maffia. Nu worden de in beslag genomen domeinen openbaar verkocht. Wie wil, kan een bod wagen.

Lees meer »

Bruggeling Hussain Khan Shafqat (Vlaams Belang): “Onze partij is niet tegen vreemdelingen”

Met Hussain Khan Shafqat heeft het Vlaams Belang een opmerkelijk figuur op zijn lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Brugge staan: een Pakistaan, die zelf zijn land ontvluchtte, en in de Refuge uitgeprocedeerde asielzoekers overtuigt om terug te keren.
The post Bruggeling Hussain Khan Shafqat (Vlaams Belang): “Onze partij is niet tegen vreemdelingen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Antwerpen verbiedt het, hier doen schepenen zélf mee: 128 ploegen strijden in Lichtervelde voor Belgische titel beerpong

Wie gooit het best een pingpongballetje in een beker gevuld met bier? Het antwoord op die vraag kennen we zaterdag, want in Lichtervelde strijden 128 duo’s dan voor de Belgische titel beerpong. “Maar verwar ons kampioenschap zeker niet met overmatig drankgebruik”, beklemtonen de organisatoren. “Integendeel: wie goed wil beerpongen, moet vooral een heldere geest hebben.”
The post Antwerpen verbiedt

Lees meer »

Duitse bondskanselier Scholz roept op om “stabiele regeringen te vormen zonder extreemrechts” na “bitter resultaat” bij deelstaatverkiezingen

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz (SPD) heeft maandag bezorgd gereageerd op de uitslag van het extreemrechtse AfD bij de deelstaatverkiezingen in Saksen en Thüringen, in het oosten van Duitsland. Die partij kreeg in beide deelstaten meer dan 30 procent van de stemmen. De bondskanselier noemde het een “bitter” resultaat.

Lees meer »

Nog steeds een raadsel, was fatale hersenbloeding van Christiane (83) uit Brugge gevolg van fietsongeval?

Bijna een jaar na de feiten is er nog altijd geen duidelijkheid over het dodelijke fietsongeval waarbij Christiane (83) stierf. Een fietsuitje resulteerde in een valpartij en uiteindelijk ook een hersenbloeding, die de tachtiger fataal werd.
The post Nog steeds een raadsel, was fatale hersenbloeding van Christiane (83) uit Brugge gevolg van fietsongeval? appeared first on KW.be.

Lees meer »