Zoon steekt 53-jarige vader dood tijdens nachtelijke ruzie

Een 19-jarige heeft afgelopen nacht in Beerse zijn 53-jarige vader doodgestoken na een ruzie.

 

Meer krantenkoppen in België

Vier generaties op een rij in Marke: van Elisa tot Anne-Sophie

Met de geboorte van Anne-Sophie ontstond een viergeslacht in Marke. Dat bestaat uit Anne-Sophie Veys, mama Julie Vandewinckele (31), grootmoeder Catherine Hervent (61) en overgrootmoeder Elisa Ingels (94). (MC)
The post Vier generaties op een rij in Marke: van Elisa tot Anne-Sophie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Omstreden Venezolaanse president Maduro verrast: ‘Dit jaar vieren we Kerstmis op 1 oktober’

Terwijl de aandacht van de wereld voor Venezuela zich richt op de gevolgen van een zeer omstreden presidentsverkiezing, de vervolging van critici van het bewind en het arrestatiebevel tegen de voormalige oppositiekandidaat voor het presidentschap, kondigde de Venezolaanse president Nicolás Maduro iets opvallends aan: hij besloot de viering van Kerstmis naar voren te halen en wel op 1 oktober.

Lees meer »

Grootouders laten Italiaanse tiener die zijn gezin uitmoordde niet in de steek: “Wij voelen medeleven voor onze kleinzoon”

Afgelopen weekend brak de hel los in het Italiaanse dorpje Paderno Dugnano, vlakbij Milaan. In de nacht van zaterdag op zondag moordde de 17-jarige Riccardo Chiarioni op gruwelijke wijze zijn hele gezin uit. Zijn broertje en beide ouders lieten daarbij het leven. Diezelfde nacht bekent hij de drievoudige moord. Volgens de advocaat van Riccardo zouden zijn grootouders, ondanks de tragedie,

Lees meer »

Terug naar school, de oorlogseditie: Oekraïners getuigen

Vier miljoen Oekraïense kinderen keerden deze week terug naar de schoolbanken. Een op de vier doet dat wel via online lessen, thuis of vanuit het buitenland. Na 2,5 jaar oorlog is veiligheid ook niet meer de enige prioriteit. “Gedaan met het afsluiten van gevoelens. Er is een gigantische vraag naar psychologische hulp.”

Lees meer »

Yoshi Rondelez geeft na zes jaar de fakkel als hoofdredder door

Met de vlaggengroet, waarmee strandredders traditioneel het zomerseizoen uitwuiven, werd er ook afscheid genomen van hoofdredder Yoshi Rondelez. Rondelez stond 15 jaar op het strand, waarvan de laatste zes als hoofdredder. “Ik heb van mijn passie en hobby voor een stukje mijn beroep kunnen maken, maar ik ben onderweg wel mijn hobby deels verloren. En op het moment dat je

Lees meer »

Stad Brussel komt tussen in kosten voor hondentraining

De stad Brussel lanceert een premie voor hondenbaasjes waarmee ze voor een stuk wil tussenkomen in de kosten voor de opvoeding van het dier. Uitgangspunt is dat een hondentraining de samenleving ten goede komt, doordat mens en hond leren om de ruimte te delen en onze gemeenschappelijke regels te respecteren.

Lees meer »

Vanaf vanmiddag klaart het op: “Zaterdag wordt een topdag met tot 27 graden”

Na het hevige onweer dat gisterenavond en vannacht over het land trok, krijgen we vandaag nog wat naweeën, maar die zouden vanaf de namiddag plaatsmaken voor opklaringen. In het weekend krijgen we opnieuw mooi weer. “Zaterdag wordt een topdag met veel zon en temperaturen tot 27 graden”, aldus onze weerman Frank Duboccage. Zondag wordt er wel opnieuw regen en onweer

Lees meer »