Zita Wauters warmt zich op voor ‘Zomerhit’: “Ik krijg vaak te horen dat ik alle kansen te danken heb aan m’n papa”

Koen Wauters (56) en Valerie De Booser (44) mogen dan haar ouders zijn, in de showbizz bewandelt Zita Wauters (19) alsmaar meer haar eigen pad. Door hard te werken en leergierig te zijn, toont ze wat ze allemaal in haar mars heeft en dat werpt zijn vruchten af. In ‘Story’ vertelt Zita open over de reacties op haar eerste stapjes in de media en verklapt ze hoe ze haar toekomst op het scherm ziet. “Ik was geen goede studente. Ik moest mezelf naar school slepen.” 

Meer krantenkoppen in België

Centrum van Kessenich is heringericht, met middeleeuwse motte als blikvanger

In Kinrooi is het centrum van de deelgemeente Kessenich heringericht. De motte, een middeleeuwse versterking op een heuvel, is nu nog meer de blikvanger van het dorp geworden. De Vlaamse Landmaatschappij is verschillende Maaslandse dorpen aan het herinrichten, Kessenich is het eerste dorp dat klaar is. De officiële opening is zondag 8 september, op Open Monumentendag.

Lees meer »

Hoe noodzakelijk is luchtafweer voor de Antwerpse haven? “We zijn compleet onbeschermd en een vogel voor de kat”

Bart De Wever (N-VA) vreest dat de haven van Antwerpen wel eens vet omcirkeld kan staan op de Russische kaarten met potentiële doelwitten en pleit daarom voor een luchtafweersysteem in de koekenstad. Wat stelt de burgemeester voor? Hoe diep moeten we ervoor in de buidel tasten? Maar vooral: hoe kwetsbaar is ons land vandaag als Poetin op de knop duwt?

Lees meer »

Manon Verbrugghe uit Marke is de nieuwe Miss Grace Benelux ’24

Manon Verbrugghe uit Marke is de nieuwe Miss Grace Benelux ’24. Op het podium werd ze geflankeerd door Lorin Corlu uit Genk en Joy Vanmellaerts uit Oostrozebeke. Laatstgenoemde ging trouwens met een drietal awards aan de haal.
The post Manon Verbrugghe uit Marke is de nieuwe Miss Grace Benelux ’24 appeared first on KW.be.

Lees meer »