‘Somebody That I Used To Know’ is één van de meest gedraaide nummers op Tomorrowland: zo gaat het nu met Gotye

Meer dan een decennium na de release is ‘Somebody That I Used To Know’ van de Australisch-Belgische Gotye (44) nog steeds één van de meest gedraaide nummers op Tomorrowland. De muzikant zelf is minder fan van de spotlights: sinds 2014 houdt hij zich in de luwte op. Waarom? Hoe gaat het nu met hem? En hoeveel heeft die ene hit hem opgeleverd? “De helft van de royalty’s moet hij afgeven.” 

Meer krantenkoppen in België

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge: “Als dit een ‘inside job’ is, dan is het een regelrechte schande”

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post 24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge:

Lees meer »

Nieuwe lijst met twee namen: Alain Stratsaert komt op met SVD in Ieper

In Ieper zal je op 13 oktober niet alleen kunnen stemmen voor Vooruit, Team Ieper, Vlaams Belang en Groen. Met Samen Voor Democratie (SVD) komt er wellicht nog een vijfde partij op het stembiljet te staan. Lijsttrekker is de 58-jarige Alain Stratsaert uit Voormezele. “Onze partij groeide uit het verzet tegen de coronamaatregelen”, vertelt hij.
The post Nieuwe lijst

Lees meer »

N-VA Torhout heeft lijst helemaal rond

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar N-VA heeft haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 13 oktober helemaal rond. Met in extremis enkele verschuivingen op de tabel en een aantal bijkomende kandidaten. Ook het programma ligt intussen vast. Met als slogan ‘Thuis in Torhout’.
The post N-VA Torhout heeft lijst helemaal rond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moeder van 14-jarige verdachte waarschuwde school in Georgia voor schietpartij: “Mijn zoon is een extreem noodgeval”

De moeder van de 14-jarige jongen die ervan wordt beschuldigd vier mensen te hebben doodgeschoten en negen anderen te hebben verwond op zijn middelbare school in de Amerikaanse staat Georgia, heeft de school op de ochtend van de schietpartij gebeld en gewezen op het “extreme noodgeval” dat haar zoon is. Dat schrijft The Washington Post op basis van tekstberichten en

Lees meer »