Onze F1-watcher zag alweer een ongemeen boeiende race, maar: “Jammer dat wereldkampioen al gekend is”

Een ronde voor de meet nog niet weten wie gaat winnen. De top drie over de finish op een zakdoek van één seconde. Een (eerste) winnaar die niemand voor de start had voorspeld. Francorchamps ‘24 was een grand prix zoals we ze willen. Ja, jammer van die diskwalificatie. En natuurlijk ook dat we al weten wie wereldkampioen wordt. 

Meer krantenkoppen in België

Amerikaanse acteur en zanger James Darren overleden

De Amerikaanse acteur en zanger James Darren is maandag op 88-jarige leeftijd in zijn slaap overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Dat staat te lezen op zijn website. Volgens zijn zoon Jim Moret was hij opgenomen voor een aortaklepoperatie, maar bleek hij te zwak voor de ingreep.

Lees meer »

HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters genomineerd voor gloednieuwe Belgische ‘Bisou Awards’

Met de Bisou Awards krijgt België er een splinternieuwe awardshow bij die de crème de la crème van onze Belgische influencers in de schijnwerpers zet. Maar liefst 2500 Belgische influencers werden opgedragen voor deze eerste editie. Een jury van experts heeft daar 130 toppers uit genomineerd in 12 verschillende categorieën. Een van hen is onze HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters. Hij maakt

Lees meer »

Tiener die hele gezin uitmoordde in Italië “helemaal van streek” in gevangenis: “Nu beseft hij pas echt wat hij heeft gedaan”

De 17-jarige Italiaanse jongen die afgelopen weekend zijn vader Fabio (51), moeder Daniela (48) en broertje Lorenzo (12) doodstak in hun huis in het dorpje Paderno Dugnano vlak bij Milaan, heeft in de gevangenis met zijn advocaat gesproken. Volgens de Italiaanse krant ‘Corriere della Sera’ is Riccardo C. “helemaal van streek” en beseft hij nu pas echt “wat hij gedaan

Lees meer »

Kaaskeurig breidt aantal afhaalpunten verder uit

Na 44 jaar zegden Hans Decock en zijn echtgenote Ingeborg Wyndels de weekmarkten vaarwel, maar de passie voor de kazen bleef en resulteerde in Kaaskeurig. Met een heuse kaaswebshop en afhaalpunten in automaten biedt Kaaskeurig 50 verschillende soorten kaas aan.
The post Kaaskeurig breidt aantal afhaalpunten verder uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams Belang Kortrijk gaat kiesstrijd aan met volledige lijst en programma: “Handleiding tot beter stadsbestuur”

Vlaams Belang Kortrijk trekt ten strijde met een volledige lijst van 41 kandidaten. “Onze partij kiest daarbij resoluut voor vernieuwing, verjonging en vervrouwelijking”, zegt kopman en kandidaat-burgemeester Wouter Vermeersch. “Ik ben bijzonder fier op al onze kandidaten en dankbaar dat zij stuk voor stuk hun nek uitsteken opdat ‘Kortrijk weer van óns’ wordt.”
The post Vlaams Belang Kortrijk gaat

Lees meer »

“Tijd nemen om op adem te komen en inspiratie te vinden”: rockband DIRK. mept (voorlopig) op pauzeknop

DIRK. drukt, nee, mept op de pauzeknop. Na tien jaar gitaargeweld, knalshows op de mooiste podia in binnen- en buitenland en drie alom geprezen albums nemen Vlaanderens favoriete indie-rockers een vakantie van onbepaalde duur. Om te herbronnen en aan nieuw materiaal te werken, terwijl frontman Jelle Denturck zijn horizon verbreedt met Dressed Like Boys. Op 19 december draait DIRK. nog

Lees meer »