Metejoor poseerde bij DrumSpirit uit Dadizele op de tweede opnamedag van ‘Groot’ bij ‘Tien om te Zien’

Wat de eerste keer op maandag 22 juli niet lukte wegens de drukte, was wél mogelijk op woensdag 24 juli tijdens de tweede aanwezigheid van DrumSpirit bij ‘Tien om te Zien’ in Westende. Metejoor kwam langs om aan de fotowand te poseren bij DrumSpirit, waarmee hij samen op het podium staat. Voor Margo Callens die op maandag wél erbij was, was dat dus pech. Voor Laura Verlinden uit Dadizele die er op woensdag wél bij was, was dat geluk hebben.

e

DrumSpirit telt 25 leden. Volgens de verantwoordelijke liet het podium van TOTZ het niet toe om al de leden mee te nemen. “Dit is een uitzondering, want normaal treedt DrumSpirit altijd op met de volledige bezetting. Aangezien het echter nu verlofperiode is, zijn heel wat van onze leden momenteel op reis en niet beschikbaar. Deze acht personen waren wél beschikbaar”, zegt coördinator Xander Beeckman van DrumSpirit. “Vorig jaar kregen wij de vraag of we enkele nummers van Metejoor (met de volledige groep) wouden ondersteunen tijdens zijn Sportpaleis-concerten van begin november 2023. Het ging toen over drie nummers (‘Groot’, ‘Pleintje’, ‘Dom zijn’). Dit was een zeer toffe ervaring en we merkten dat de kracht van deze drums ook aansloeg bij het publiek. We bleven contact houden met Metejoor. Enkele weken terug kregen we de vraag of een deel van onze groep beschikbaar was om dat verrassingseffect van het Sportpaleis ook mee te nemen naar TOTZ.”

DrumSpirit met vooraan Xander Beeckman, coördinator DrumSpirit Entertainment. © PADI/OBI

De acht aanwezigen: Michelle Elgers (Kortrijk), Laura Verlinden (Dadizele), Stan Tienpont (Zwevegem), Luca Degreef (Rekkem), Luka Vandenberghe (Poperinge), Thibaut Demeyere (Roeselare), Reinhilde Couwet (Poperinge) en Mathijs teVrielynck (Menen). (PADI)

Metejoor én DrumSpirit tijdens de opname. © PADI/Luc

Metejoor mét DrumSpirit is te zien in ‘Tien om te Zien’ op VTM op zondag 18 augustus én zondag 1 september, telkens vanaf 20.35 uur.

The post Metejoor poseerde bij DrumSpirit uit Dadizele op de tweede opnamedag van ‘Groot’ bij ‘Tien om te Zien’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Noël en Magda uit De Panne vieren hun gouden jubileum

Noël Coysman (73) is geboren in Tielt en ontmoette zijn toekomstige, Magda Vanwynsberghe (76), in Ingelmunster. Daar gaven ze elkaar 50 jaar geleden ook het jawoord en na het huwelijk gingen ze in Meulebeke wonen.
The post Noël en Magda uit De Panne vieren hun gouden jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. ZILVER! Genyn snelt op 100 meter naar zijn tweede medaille, Habsch zesde

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Ook in de avondsessie was het raak. Peter Genyn bezorgde België een zilveren medaille op de 100

Lees meer »

Zij staan aan de start van Izegem Koers: de winnaar van vorig jaar, de zoon van De Leeuw en een Olympiër

Door de concurrentie van onder meer de Rondes van Spanje en Groot-Brittannië zijn al heel wat topcoureurs in de WorldTour aan de slag. Voor wedstrijdverantwoordelijke Pieter-Jan Debackere is het dan ook geen sinecure om een kwaliteitsvol peloton samen te stellen. Niettemin komen er zeker al minstens 160 renners aan de start in Izegem, onder meer ook Dries De Bondt, de

Lees meer »

Vanaf vanmiddag klaart het op: “Zaterdag wordt een topdag met tot 27 graden”

Na het hevige onweer dat gisterenavond en vannacht over het land trok, krijgen we vandaag nog wat naweeën, maar die zouden vanaf de namiddag plaatsmaken voor opklaringen. In het weekend krijgen we opnieuw mooi weer. “Zaterdag wordt een topdag met veel zon en temperaturen tot 27 graden”, aldus onze weerman Frank Duboccage. Zondag wordt er wel opnieuw regen en onweer

Lees meer »

Basisschool Mandelbloesem overrompeld bij start schooljaar

De Oostrozebeekse basisschool Mandelbloesem heeft op een wel heel originele manier het schooljaar ingezet. De school van directrice Ilse Vervaeck telt zo maar eventjes 600 leerlingen, omringd door een team van 70 personeelsleden. “Voor de eerste keer waren de ouders welkom op de speelplaats bij het belsignaal. Voor ons een hele uitdaging”, opende schooldirecteur Ilse
The post Basisschool Mandelbloesem

Lees meer »

Nieuwkomer Andrès Deschodt amuseert zich bij VV Koekelare

Op de eerste speeldag deed VV Koekelare wat werd verwacht: winnen bij promovendus KDC Ruddervoorde: 0-3. Voor Andrès Deschodt (19) was dat het officiële debuut in een eerste elftal. De zoon van Allan, sportief manager bij tweedenationaler KM Torhout, zette bewust een stap terug.
The post Nieuwkomer Andrès Deschodt amuseert zich bij VV Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Op de Mercator met ex-directeur scholengroep Stroom Chris Vandecasteele: “Ik ben 60 jaar, maar wil nog lang niet op pensioen”

De start van het schooljaar verliep wat anders voor gewezen algemeen directeur Chris Vandecasteele van scholengroep Stroom. Na een hectische tien jaar neemt hij even tijd voor zichzelf maar blijft het onderwijs trouw. “Ik heb een hele grote band met Oostende want ik was hier in mijn jeugd en bijna hele loopbaan actief”, zegt de gewezen topman van het GO!

Lees meer »