LIVE F1. Max Verstappen staat voor heuse inhaalrace in Spa: wint de wereldkampioen voor de vierde keer op een rij de GP van België?

De eerste helft van het F1-seizoen zit er bijna op. Maar eerst gaan alle ogen op de GP van België in Spa Francorchamps. Wereldkampioen Max Verstappen won de vorige drie edities op zijn lievelingsparcours, maar zit niet in zijn allerbeste vorm én heeft bovendien een gridstraf van tien plaatsen gekregen. Hij start straks, om 15u, vanop de elfde plek. De pole is voor Charles Leclerc. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Justitie VS vervolgt leiders Hamas voor terrorisme

Bij een Israëlische aanval op een kamp in de Gazastrook zijn dinsdag acht leden van de militante Palestijnse groepering Hamas omgekomen, aldus het Israëlische leger. Volgens de door Hamas gecontroleerde gezondheidsautoriteit werden 33 mensen gedood en 67 anderen verwond tijdens gevechten in de Gazastrook in de afgelopen 24 uur. In New York komt woensdag de Veiligheidsraad samen voor een spoedzitting

Lees meer »

Woonzorgcentrum Maria Middelares heeft nieuwe personeelsparking

De medewerkers van het woonzorgcentrum Maria Middelares, centrum voor dagverzorging ‘De Korenaar’ en de kinderopvang ‘Felix’ in Villa Rosa gebruiken sinds maandag 2 september hun nieuwe personeelsparking. Die is bereikbaar via de Vier Seizoenenstraat.
The post Woonzorgcentrum Maria Middelares heeft nieuwe personeelsparking appeared first on KW.be.

Lees meer »

Roeselaars danstalent zet zaterdag 14 september het centrum van de stad op stelten

Op zaterdag 14 september word je tijdens het shoppen getrakteerd op trendy dansoptredens in het centrum. Vijf Roeselaarse dansscholen zorgen voor sfeer in de stad. Laat je verrassen door de dansers van Burlycious, Dansstudio Daneels, Ndigo, Induce Dans en Beweeg en Hypnosis Dance Academy.
The post Roeselaars danstalent zet zaterdag 14 september het centrum van de stad op stelten

Lees meer »

“Zij is net als Beyoncé, een koningin”: tweelingzus van rolstoelatlete Léa Bayekula (29) nu zij tweede (!) gouden medaille haalt

‘Léa de Belgique’. Zo noemt Léa Bayekula (29) zichzelf op Instagram. “Omdat ik een koningin ben.” Zeker na vanavond mag ze dat luidop zeggen, want ze heeft twee gouden Olympische medailles rond haar nek – gisteren won ze al de 100 meter sprint in Parijs, vanavond deed ze hetzelfde op de 400 meter. Wie is de tweevoudige gouden rolstoelatlete die

Lees meer »

Beslis mee over wie een winkel wint in Roeselare

Wie opent binnenkort zijn of haar droomzaak in de Ooststraat? Daar kan jij mee over beslissen. Breng van 3 tot 15 september jouw stem uit via participatie.roeselare.be/winjewinkel en bepaal mee wie ‘Win je winkel’ wint!
The post Beslis mee over wie een winkel wint in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »