Lady Gaga zingt fans in Parijs toe met nummer uit ‘A Star Is Born’

Lady Gaga (38) lijkt zich volop te amuseren in Parijs. De Amerikaanse was naar de Franse lichtstad afgezakt voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen, waar ze een ode bracht aan het cabaret. Ook zaterdagavond etaleerde ze haar zangkunsten, door fans toe te zingen vanuit het open dak van haar wagen. 

Meer krantenkoppen in België

Extinction Rebellion-demonstranten bij Rijksmuseum aangehouden

De Nederlandse politie is zaterdagmiddag de actievoerders van Extinction Rebellion (XR) die zich aan het hek bij de ingang van het Rijksmuseum hebben vastgeketend, aan het arresteren. Dat laat een woordvoerder van de veiligheidsdiensten weten. Eerder werden de demonstranten gevorderd om naar een alternatieve demonstratieplek op het Museumplein te gaan.

Lees meer »

Jaarlijkse hoogdag voor de BMW-liefhebbers in Lichtervelde

BMW Meet&Drive Lichtervelde bestaat intussen acht jaar. Het event werd opgestart in 2016 en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de oldtimerkalender. Zo’n 140 BMW’s rijden op zondag 15 september in de voor- en namiddag een toer.
The post Jaarlijkse hoogdag voor de BMW-liefhebbers in Lichtervelde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Visser Ronny (61) wierp koppel reddingsboei toe nadat hun zeiljacht zonk: “Het ging allemaal razendsnel”

De twee Nederlanders die vrijdag hun zeiljacht zagen zinken na een botsing met de nieuwe strekdam in Blankenberge, kwamen ervan af met een nat pak. En daar mogen ze ook een alerte visser voor bedanken. Ronny Oosterlynck (61) wierp hen letterlijk een reddingsboei toe vanop het nabijgelegen staketsel. “Zo hebben ze zich uiteindelijk kunnen vastklampen”, zegt hij.

Lees meer »

Zeilers roepen op tot vrede tijdens ‘Sail-out for Peace’

Zeilers staan bekend om hun vrije geest, altijd zoekend naar nieuwe horizonten en onbekende wateren. Maar in een wereld die steeds meer geteisterd wordt door oorlog en terreur, voelen velen de drang om een signaal te geven. Op zondag 8 september krijgen ze die kans tijdens de allereerste ‘Sail-out for Peace’, een evenement georganiseerd uit
The post Zeilers roepen

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Genyn en Habsch azen straks op goud in 100 meter, team relay moet forfait geven na crash Van de Steene

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Vanavond is er nog hoogspanning: Peter Genyn en Roger Habsch gaan voor goud op de 100 meter.

Lees meer »

Astrid (16) als jongste kandidaat verkozen tot nieuwe Tabaksfee: “Leuk om een jaar lang het gezicht van Wervik te zijn”

Astrid Windels (16) uit Kruiseke is de nieuwe Tabaksfee. De verkiezing op het terras van retroherberg In den Grooten Moriaen naast het Nationaal Tabaksmuseum in Wervik lokte veel volk. Voor de vierde keer op rij waren er vijf deelnemers. Vier daarvan zijn meer dan twintig jaar. Met Astrid won dus de jongste kandidaat.
The post Astrid (16) als jongste

Lees meer »

Ondanks internationaal arrestatiebevel: Mongolië verwelkomt Poetin met militaire erehaag op luchthaven

De Russische president Vladimir Poetin is aangekomen in Mongolië. Het is zijn eerste reis naar een land dat het Statuut van Rome inzake het Internationaal Strafhof heeft ondertekend, sinds die rechtbank in maart 2023 een arrestatiebevel tegen hem uitvaardigde wegens oorlogsmisdaden. Maar in plaats van een arrestatie werd de president verwelkomd in de hoofdstad Ulaanbatar met een militaire erehaag op

Lees meer »