Inbrekers dringen binnen in café De Klokke terwijl uitbaatster op reis is: “Alles van boven tot onder overhoop gehaald”

Terwijl uitbaatster Viviane Cecat (53) van een welverdiende vakantie geniet, hebben onbekende inbrekers haar café De Klokke volledig overhoopgehaald. Ze namen onder meer een kluis met cash geld en juwelen mee. “Ik probeer nog het beste te maken van mijn vakantie maar het is erg emotioneel”, zegt Viviane.

 

Meer krantenkoppen in België

Bjorn Bauden wint clubtornooi bij De Smuldarters

Om het einde van de vakantie te vieren, organiseerden De Smuldarters een tornooi onder de leden. Algemeen kampioen werd Bjorn Bauden, die Yatse Heernaert klopte in de finale. Dries Grymonpon en Bjorn Leroy deelden de derde plaats. De rode lantaarn ging naar Arantxa Samyn. Op de foto zien we de winnaars, in het gezelschap van
The post Bjorn Bauden

Lees meer »

Vrouw (59) belandt met achterzijde auto in klein vaartje

Een 59-jarige vrouw moest woensdagavond uit haar wagen geholpen worden nadat ze per ongeluk in de vaart belandde in de Oerenstraat tussen Beauvoorde en Oeren. De dame raakte niet gewond.
The post Vrouw (59) belandt met achterzijde auto in klein vaartje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alena Bednarikova, verrassende kandidate met migratieachtergrond, op lijst Vlaams Belang Kortrijk: “Toonbeeld van geslaagde integratie”

Alena Bednarikova, met wortels in Slowakije, stapt in de politiek en zal bij de komende lokale verkiezingen opkomen op de lijst van Vlaams Belang Kortrijk. Dat kondigt Alena Bednarikova aan, samen met lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Wouter Vermeersch (Vlaams Belang).
The post Alena Bednarikova, verrassende kandidate met migratieachtergrond, op lijst Vlaams Belang Kortrijk: “Toonbeeld van geslaagde integratie” appeared first on

Lees meer »

Monument van de Markebeke gerestaureerd en in ere hersteld

Het monument van de Markebeke, dat verwijst naar een historisch incident in Marke tijdens de Boerenkrijg, is na een zorgvuldig restauratieproces in ere hersteld en herplaatst. Het monument werd in januari 2023 aangereden door een onbekende.
The post Monument van de Markebeke gerestaureerd en in ere hersteld appeared first on KW.be.

Lees meer »