IN BEELD. Eva De Roo strikt Kevin De Bruyne voor een selfie en Lil Kleine brengt z’n nieuwe, Belgische lief mee: celebs geven nog een laatste keer alles op Tomorrowland

Een festival als Tomorrowland is vaak dé uitgelezen kans om BV’s te spotten. Wij konden enkele bekende people of tomorrow spotten op het festivalterrein (en in de VIP-bar). Wie dat tijdens deze laatste muzikale hoogdag van het tweede weekend allemaal waren? Dat ontdek je hier. 

Meer krantenkoppen in België

Blinken maandag naar Londen om over Midden-Oosten en Oekraïne te praten – Tienduizenden betogers op straat in Tel Aviv: sfeer raakt verhit

Tienduizenden mensen zijn in Tel Aviv op straat gekomen. Ze eisen dat premier Benjamin Netanyahu een staakt-het-vuren in Gaza bewerkstelligt en een deal uit de brand sleept waardoor de gijzelaars vrijgelaten worden. Hier en daar gaan betogers op de vuist met de politie. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan riep islamitische landen op om een alliantie te vormen tegen Israël.

Lees meer »

Gestolen (?) oldtimer-Mercedes van 1 miljoen euro teruggevonden in Lanaken

De Mercedes 300 SL die de nacht na het Oldtimertreffen in Lanaken gestolen werd van de parking van Hotel La Butte Aux Bois, is teruggevonden in een garagebox. “De oldtimer werd aangetroffen op zo’n 6 kilometer van de plek waar hij gestolen werd”, zegt Anja De Schutter van het parket Limburg. Het voertuig zou een miljoen euro waard zijn.

Lees meer »

Koksijde bereidt dossier tot minnelijke onteigening voor om kazernezone militair domein te kopen

De oorspronkelijke plannen om het volledige domein van de militaire basis in Koksijde te kopen voor de reconversie met als naam ‘De nieuwe basis’ en de realisatie van een ambitieus masterplan vallen in het water. Op de Koksijdse gemeenteraad maakte burgemeester Marc Vanden Bussche bekend dat de gemeente zich met wat kruimels zal moeten tevredenstellen. Defensie is enkel nog bereid

Lees meer »

Politie Hageland kan voortaan ook kleine diefstallen meteen beboeten

Daders van kleine winkel- of fietsdiefstallen krijgen in het Hageland voortaan een geldboete die ze meteen moeten betalen. Agenten kunnen zo’n ‘Onmiddellijke Minnelijke Schikking’ (OMS) al uitschrijven bij festivals of fuiven als jongeren bijvoorbeeld drugs op zak hebben. Dat wordt nu uitgebreid naar andere kleine misdrijven.

Lees meer »

Medewerkers pakken zwerfvuil aan in Port of Antwerp-Bruges

In de havens van Antwerpen en Zeebrugge werd de aftrap gegeven voor de derde editie van de #portcleanup24. Tijdens deze jaarlijkse opruimactie gaan medewerkers van Port of Antwerp-Bruges en heel wat havenbedrijven, met afvalgrijper en vuilniszak in de aanslag, de strijd aan tegen zwerfvuil in de haven.
The post Medewerkers pakken zwerfvuil aan in Port of Antwerp-Bruges appeared first

Lees meer »

Els (62) maakte route die haar overleden man eert: “Piet zou hier glunderen”

“Hoor, iedere boom die hier elk jaar weer ontluikt, fluistert nu zijn naam.” Een haiku op een bank met zicht op Heuvelland herinnert aan Piet Hardeman (79), de groene wandelpionier die vorig jaar onverwacht overleed. Els Geeraert (62) maakt nu een wandelroute via RouteYou langs paden en natuur die haar man hielp uitbouwen.
The post Els (62) maakte route

Lees meer »