“Gênant pronkerig” huwelijksaanzoek van partner van nichtje valt niet goed bij president van Kirgizië

De president van Kirgizië heeft de verloofde van zijn nichtje gevangengezet na diens “gênant pronkerige” huwelijksaanzoek. De president was razend omdat de man voor de gelegenheid een van de drie overheidshelikopters had ingezet, net op een moment dat het land te kampen had met dodelijke modderstromen.

 

Meer krantenkoppen in België

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.

Lees meer »

KIJK. Paniek tijdens concert van Green Day: groep in allerijl van podium gehaald nadat drone opduikt boven publiek

Tijdens hun optreden in Detroit stormt Green Day plots het podium af. Op beelden is te zien hoe iemand naar de bandleden toesnelt en hen duidelijk maakt dat ze het podium moeten verlaten. Volgens verschillende bronnen had de beveiliging vlak daarvoor een drone opgemerkt. De muziek stopt abrupt, terwijl het publiek verward blijft doorzingen. Na een tiental minuten komt de

Lees meer »

“De vele partnerploegen zijn onze ogen in de regio’s”: Cercle en Club optimaliseren hun regionale jeugdsamenwerkingen

Cercle Brugge telt momenteel 24, hoofdzakelijk West-Vlaamse partnerploegen; Club Brugge is met zijn NXT Cities-werking ook actief in Antwerpen en Brussel. Roel Vandaele, coördinator van Netwerk De Groene Bron, en Guilian Preud’homme, CEO van Club NTX, lichten hun respectievelijke projecten toe. “Het is in alle opzichten een win-winsituatie.”
The post “De vele partnerploegen zijn onze ogen in de regio’s”:

Lees meer »

Financieel medewerkster (40) pluimt Vives-Hogeschool voor 93.000 euro: “Ik had problemen door verbouwingen thuis”

Een 40-jarige ex-financieel medewerkster van de Vives Hogeschool in Brugge heeft haar werkgever in vier jaar tijd in totaal 93.618 euro afhandig gemaakt. De vrouw riskeert er een jaar cel voor, maar zal wellicht milder gestraft worden omdat ze meteen alles toegaf aan Vives en nu maandelijks terugbetaalt. “Ik schaam me enorm. We kwamen thuis in financiële problemen door een

Lees meer »

Emotionele Karlien hapt naar adem wanneer ze haar bruidegom voor het eerst ziet in ‘Blind getrouwd’: “Niet mijn type”

De eerste twee ‘Blind getrouwd’-koppels zijn een feit. Bij Simen en Larissa zorgde het huwelijk voor fonkelende oogjes, Thomas maakte niet meteen een overdonderende eerste indruk bij de nog net niet hyperventilerende Karlien. Over een hoge gunfactor, gebrek aan pit en een streepje bloot. “Is ’t een boereke? Die zitten er meestal wel goed in.”

Lees meer »