Francisco Schuster: ‘Ik had het nodig om rond mij te kunnen kijken en alleen mensen te zien die eruitzien zoals ik’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

LIVESTREAM NINOVE-KNOKKE (20u). Pakt thuisploeg eerste zege van het seizoen in 1ste Afdeling of behoudt Knokke perfect rapport?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elke week wordt minstens één topaffiche gestreamd met deskundig commentaar. Vanavond om 20u is dat KVK Ninove-R Knokke FC. Voor de Oost-Vlamingen is het hun eerste thuismatch van het seizoen in de 1ste Afdeling, kunnen ze winnen? Of pakt Knokke zes op zes? Kijk

Lees meer »

Adele laat 200 miljoen dollar schieten omdat ze geen zin heeft in extra concerten na München

“Ik zal ongelooflijk lang niet te zien zijn.” Adele (36) heeft na haar laatste concert in München tijdelijk afscheid genomen van haar fans. De Britse nachtegaal heeft naar eigen zeggen nood aan een lange pauze. Al had ze net zo goed opnieuw op tournee kunnen gaan. Volgens bronnen kreeg de superster verschillende lucratieve aanbiedingen, maar daar had ze blijkbaar geen

Lees meer »

Wekelijks tot 70 kilometer lopen, en toch één keer per week groot pak friet met satékruiden: zo viel Ian Thomas 30 kilo af

Liefst 30 kilo minder geeft de weegschaal aan. Zanger Ian Thomas (27) besloot zijn leven volledig om te gooien en onderging een indrukwekkende transformatie. “Sinds mijn verjaardag – op 30 april – dwing ik mezelf om elke dag naar de fitness te gaan. In het begin was dat niet makkelijk, maar inmiddels is het een verslaving”, vertelt hij aan HLN.

Lees meer »

Opsporingsonderzoek naar wangedrag vierde geniebataljon Amay beëindigd

Het opsporingsonderzoek binnen het vierde geniebataljon in Amay is afgesloten. Dat heeft het parket van Luik dinsdag bekendgemaakt. Het onderzoek van de federale politie onder leiding van de procureur des Konings van Luik moest problematische handelingen en gedrag binnen het bataljon onderzoeken. Die afdeling van het leger kwam eerder dit jaar onder vuur te liggen na klachten over wangedrag.

Lees meer »

Hondenplons in openluchtzwembad: “Op het einde van de dag slaapt Felipe als een roosje”

Ter gelegenheid van de laatste openingsdag van LAGO Kortrijk Abdijkaai werd een unieke zwemsessie georganiseerd op zondag 8 september voor alle hondenliefhebbers. De hondenplons was in een mum van tijd volzet. Het inschrijvingsgeld voor de viervoeters schenkt LAGO integraal aan dierenasiel De Leiestreek.
The post Hondenplons in openluchtzwembad: “Op het einde van de dag slaapt Felipe als een roosje”

Lees meer »

Honderden leerlingen krijgen plots mail dat ze deze week niet meer naar school hoeven wegens “praktisch probleem”

Voor leerlingen van de tweede en derde graad van het Sint-Ursula-Instituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver) gaat de eerste schoolweek de mist in. Zij kregen woensdagnacht een mail dat er donderdag en vrijdag geen les zou zijn, omdat de lessenroosters niet klaar zijn. “Interne conflicten tussen leerkrachten en directie worden uitgevochten op de rug van onze kinderen”, klinkt het bij verongelijkte ouders.

Lees meer »

Lijsttrekkers over economische toekomst van Ieper: “Maak van binnenstad een verkeersluwe zone”

Emmily Talpe (Team Ieper) en Philip Bolle (Vooruit) gaan akkoord dat Ieper meer bedrijvenzones nodig heeft, maar daar stopt de eensgezindheid. Terwijl Bolle de leegstand in de binnenstad wil aanpakken met ingrijpende maatregelen, wil Talpe op hetzelfde elan doorgaan. Sam Vancayseele (Groen) en Nancy Six (Vlaams Belang) zijn dan weer elkaars tegenpolen.
The post Lijsttrekkers over economische toekomst van

Lees meer »

“Hier is een half museum verdwenen”: 5 levensgrote beelden van Mechelse kunstenaars gestolen op begraafplaats

Op de stedelijke begraafplaats in Mechelen hebben koper- en bronsdieven 5 levensgrote beelden en tal van andere, kleinere versieringen gestolen. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en de stad Mechelen en de politie bevestigen het nieuws. In totaal zijn zo’n 50 grafzerken beschadigd. Tijdens de geplande rondleidingen langs de kunstwerken op Open Monumentendag komende zondag zal er aandacht zijn voor de

Lees meer »

Brandweer Geluwe in diepe rouw na overlijden brandweermannen Tony Coussement (53) en Luc Six (75)

Het was donderdag een zwarte dag voor de brandweerpost Geluwe. Actief lid en adjudant Tony Coussement (53) overleed onverwacht bij hem thuis in Menen. Hij was beroepsbrandweerman bij Brandweer Zone Antwerpen. Even later overleed in het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper erebrandweerman Luc Six.
The post Brandweer Geluwe in diepe rouw na overlijden brandweermannen Tony Coussement (53) en Luc

Lees meer »