Carla (46) verscheurd door verdriet nadat pluszoon zijn vader doodsteekt: “We zagen dit al een tijd aankomen”

“Ik heb al vaak tegen mijn man gezegd dat die jongen niet spoort.” De 46-jarige Carla Pata uit Beerse is kapot van verdriet. Haar pluszoon M.T. (19) bracht zaterdagnacht zijn vader – de echtgenoot van Carla – om het leven met zes messteken. Zelf kon de vrouw ontsnappen door uit het raam op de eerste verdieping te springen. “Ik zag de moord aankomen en had de politie al gebeld voordat de fatale messteken werden toegediend”, getuigt Carla bij HLN. Ze vertelt ook waarom vader en zoon op voet van oorlog leefden. 

Meer krantenkoppen in België

Minstens één dode, twee extra exits en belandt Marianne in de cel? 30ste seizoen van ‘Thuis’ start dramatisch

Verdwijnt Marianne uit ‘Thuis’ omdat ze naar de gevangenis moet? Wie is de mysterieuze schutter in het gerechtsgebouw en wie raakte er gewond? En gaat Tamara eindelijk op zoek naar haar ontvoerde kinderen? Die hamvragen worden maandag bij de start van het 30ste seizoen opgelost. De VRT 1-soap belooft een dramatische start, want deze week valt er al zeker één

Lees meer »

Wonderlijke Duitse dagen

De Tieltse schrijfster Ann De Craemer geeft tweewekelijks een inkijk in haar leven.
The post Wonderlijke Duitse dagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunstzomer Leiestreek sluit af met uitgebreide versie

Op de Transfosite werd de 16de editie van Kunstzomer Leiestreek officieel geopend. Nog tot eind september kunnen bezoekers gratis genieten van kunst op 17 unieke locaties verspreid over evenveel steden en gemeenten in de Leiestreek.
The post Kunstzomer Leiestreek sluit af met uitgebreide versie appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA Torhout heeft lijst helemaal rond

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar N-VA heeft haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 13 oktober helemaal rond. Met in extremis enkele verschuivingen op de tabel en een aantal bijkomende kandidaten. Ook het programma ligt intussen vast. Met als slogan ‘Thuis in Torhout’.
The post N-VA Torhout heeft lijst helemaal rond appeared first on KW.be.

Lees meer »