Buitenlandse pers over Remco Evenepoel: ‘Belgen hebben tijdrit gedomineerd’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Europa’s vijanden zien AfD-winst grijnzend aan

De politieke crises in Frankrijk en Duitsland verzwakken ook de traditionele motoras van de Europese constructie. Het legt een titanische verantwoordelijkheid op de volgende Europese Commissie, waar België MR-politica Hadja Lahbib naartoe stuurt.

Lees meer »

Mertens op US Open onderuit tegen voormalige dubbelpartner

Elise Mertens (WTA-35) heeft zich zondag in New York niet voor de kwartfinales van het US Open kunnen plaatsen. De 28-jarige Limburgse slaagde er niet in te stunten tegen de Wit-Russische Aryna Sabalenka (WTA-2), tweede reekshoofd en vorig jaar runner-up op het hardcourt van Flushing Meadows. In 1 uur en 37 minuten werd het 2-6 en 4-6.

Lees meer »

Gratis trainingen om kennis te maken met waterpolo

Op vrijdag 13 en 20 september houdt de Roeselaarse Zwemvereniging twee gratis kennismakingstrainingen om de jeugdwerking een nieuwe boost te geven. De laatste jaren zag de club namelijk een dalend aantal inschrijvingen.
The post Gratis trainingen om kennis te maken met waterpolo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Draagbare zonnepanelen mogen binnenkort dan toch in het stopcontact

Begin deze zomer bleek dat verschillende winkels zogenaamde ‘plug-and-play’ zonnepanelen verkochten, die echter niet gebruikt mogen worden in ons land. Deze kun je simpelweg in het stopcontact steken zonder dat er een elektricien voor nodig is. Volgend jaar zal hier echter verandering in komen, want de regels worden aangepast. Er blijven echter nog vraagtekens rond de veiligheid bestaan.

Lees meer »

Politiehond Wolf van zone VLAS overleden na slepende ziekte

Begin deze week overleed Wolf, de trouwe politiehond van politiezone VLAS. Wolf leed aan een spelende ziekte en kon de laatste maanden geen politiewerk meer verrichten. Zijn hondengeleider Nico maakte begin deze week de zware beslissing om hem te laten inslapen. Wolf bracht zijn laatste maanden door bij Nico en zijn gezin en werd slechts 7,5 jaar oud.
The

Lees meer »