7 doden bij stormloop tijdens concert in stadion Kinshasa

Minstens zeven mensen zijn zaterdagavond omgekomen en meerdere anderen zijn ernstig gewond geraakt bij een stormloop tijdens een gospelconcert in een stadion in Kinshasa. Dat melden Congolese media.

 

Meer krantenkoppen in België

Debat bij Dyade waar mensen met beperking centraal staan

Ben je benieuwd naar de standpunten van de lokale politieke partijen tegenover mensen met een handicap? Kom dan op zondag 8 september om 10 uur naar het CC Grote Post voor een uniek politiek debat over inclusie.
The post Debat bij Dyade waar mensen met beperking centraal staan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verouderde lokalen maken plaats voor gloednieuw complex voor voetbalclub City Pirates en scouts in Merksem

In het Bouckenborghpark in Merksem zijn de werken gestart voor de bouw van een gloednieuw complex dat onderdak zal bieden aan zowel voetbalclub City Pirates als scoutsgroep 4de Sint-Joris Meisjesgidsen. De verouderde lokalen maken plaats voor een duurzaam gebouw dat beide verenigingen zal huisvesten. De stad Antwerpen investeert meer dan 5,6 miljoen euro in dit project, dat naar verwachting eind

Lees meer »

14de editie van Rechte Deur Ooglé was topper

De veertiende editie van Rechte Deur Ooglé was de meest succesvolle editie ooit. De stralende zon zorgde voor heel wat kijklustigen langs het parcours en ook de deelnemers zelf waren in groten getale aanwezig. Liefst 250 deelnemers zorgden voor een recordeditie.
The post 14de editie van Rechte Deur Ooglé was topper appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vanaf woensdag verkeershinder in Maldegem voor ombouw N49 tot snelweg

Woensdag/morgen start het Agentschap Wegen en Verkeer met voorbereidende werkzaamheden aan de N49, tussen de Passiedreef en het Leopold- en Schipdonkkanaal in Maldegem. De Expresweg wordt daar een volwaardige autosnelweg.
The post Vanaf woensdag verkeershinder in Maldegem voor ombouw N49 tot snelweg appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Staf Coppens en zijn gezin geven een rondleiding door hun nieuwe huis in ‘Camping Coppens’: “De missie is geslaagd”

“Op naar een nieuw avontuur.” In de eerste aflevering van ‘Camping Coppens’ nemen Staf en zijn gezin een drastische beslissing. Ze zetten hun huis te koop en bezoeken hun nieuwe woning in Karlstad, ver weg van de rustgevenden natuur waarvoor het gezin van vier naar Zweden trok. “Het is hier heel mooi”, klinkt het bij Nora en Beau. “Dichter bij

Lees meer »

Vrijwilligers klaar voor 30ste Plantjesweekend in Wevelgem: “We willen meer dan 5.000 plantjes verkopen”

Tijdens het weekend van 13, 14 en 15 september hopen de zowat 200 vrijwilligers uit Wevelgem, Gullegem en Moorsele samen meer dan 5.000 azalea’s te verkopen. Een plantje kost 8 euro, de volledige opbrengst gaat naar projecten in de strijd tegen kanker.
The post Vrijwilligers klaar voor 30ste Plantjesweekend in Wevelgem: “We willen meer dan 5.000 plantjes verkopen” appeared

Lees meer »