Wendy en dochter Lotte, haar onverwachte tweede kind: “We waren net goedgekeurd voor een tweede adoptie. En ineens: zwanger”

Twee keer een wonder, zo noemen ze hier hun lang verhoopte kinderen. Eentje belandde helemaal vanuit China hier in het dorpje Muizen, het tweede kwam alsnog vanzelf aangezwommen in moeders buik. Wendy Vermeulen en die jongste vis, dochter Lotte: “We hebben in dit gezin veel verlies gekend. Maar de liefde, die vieren we.” 

Meer krantenkoppen in België

45ste editie Ginstekermis wordt één groot muzikaal feest: “Een gedurfde affiche dit jaar”

De Ginste maakt zich op voor de jaarlijkse kermis tijdens het weekend van 6 tot 8 september. Volgens Veerle Halsberghe van het Feestcomité De Ginste wordt het een editie die alle voorgaande zal overtreffen. “Het wordt een driedaags feestgebeuren boordevol Ginsterock, optredens van Vlaamse zangers en, niet te vergeten, de grootste rommelmarkt van Vlaanderen op zondag”, klinkt het.
The

Lees meer »

“De mensen zijn het zat”: liberale partijleider waarschuwt dat Duitsland controle over migratie is verloren

De liberalen van de FDP zitten bij de deelstaatverkiezingen in Saksen en Thüringen in de hoek waar de klappen vallen en halen de kiesdrempel niet. FDP-leider, Christian Lindner, bekritiseerde het beleid van de gevestigde partijen en waarschuwde dat burgers “op zoek zouden gaan naar een ander systeem” als het huidige migratiebeleid niet op de schop gaat.

Lees meer »

Uw vraag aan de nieuwsombudsman: “Is de fameuze bloedbad-quote van Donald Trump correct weergegeven in Terzake?”

Het gonst op sociale media en een fikse regenbui met klachten plenst in mijn mailbox. Veel reacties op een Terzake-reportage vanuit de VS, met de Amerikaanse politiciloog en Harvard-professor Daniël Ziblatt. Hij is bezorgd over de neergang van de democratie in Amerika. We zien in de reportage ook Donald Trump die in een korte quote “waarschuwt voor een bloedbad” als

Lees meer »

Radiomaker en jazzkenner Marc Van den Hoof (78) overleden

Voormalig radiopresentator Marc Van den Hoof is op 78-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie op sociale media. Van den Hoof was jarenlang dé jazzkenner van radiozender Klara, maar werkte ook als producer, onder meer bij Radio 1 en Radio 2. Hij was ook jarenlang betrokken bij Jazz Middelheim.

Lees meer »

Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt”

Dressuuramazone Manon Claeys uit Maldegem is zaterdag op de Paralympische Spelen op de zesde plaats geëindigd in de freestylecompetitie (graad IV). Ze was achteraf tevreden over haar proef, maar had gehoopt op een hogere score.
The post Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tien minuten-regel helpt Ian Thomas bij z’n spectaculaire gewichtsverlies: “Bij 105 kilo besefte ik dat er iets moest veranderen”

Liefst 30 kilo minder geeft de weegschaal aan. Zanger Ian Thomas (27) besloot zijn leven volledig om te gooien en onderging een indrukwekkende transformatie. “Sinds mijn verjaardag – op 30 april – dwing ik mezelf om elke dag naar de fitness te gaan. In het begin was dat niet makkelijk, maar inmiddels is het een verslaving”, vertelt hij aan HLN.

Lees meer »