Turner Glen Cuyle plaatst zich voor finale aan de ringen op Olympische Spelen

Turner Glen Cuyle (21) heeft zich zaterdagavond op de Olympische Spelen in Parijs geplaatst voor de finale aan de ringen.

Cuyle schreeuwde het zaterdagavond uit na een fantastische oefening aan de ringen. Hij liet een topscore van 14.900 punten noteren en kwam daarmee op de vierde plaats, goed voor een finaleplaats.

Glen Cuyle plaatste zich voor de Spelen ten koste van zijn tweelingbroer Nicola. Die gaf toe dat hij wel wat jaloers was op zijn broer, maar op een gezonde manier. In elk geval zet Glen nu in Parijs een hoopgevende prestatie neer. (HH)

The post Turner Glen Cuyle plaatst zich voor finale aan de ringen op Olympische Spelen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Gaverbeekse Meersen officieel ingewandeld

Het nieuwe natuurgebied van de Gaverbeekse Meersen is officieel ingewandeld. Langs de oude spoorwegberm tussen Zulte en Waregem is in totaal ruim 30 hectare groen gecreëerd, met een wandelroute van 8,5 kilometer. “De oude spoorwegbedding was al lang eigendom van de gemeente”, zegt schepen van Openbaar Groen Sophie Delaere. “Zo’n 3,2 hectare was al in
The post Gaverbeekse Meersen

Lees meer »

Frankrijk vraagt uitstel aan Europese Commissie voor begrotingsplannen

De Franse regering heeft de Europese Commissie om uitstel gevraagd voor de plannen om het begrotingstekort aan te pakken. Dat meldt het weekblad La Tribune Dimanche en bevestigt het Franse persbureau AFP. Frankrijk moet, net zoals België, een voorstel voor een middellangetermijnplan op 20 september indienen bij de Commissie.

Lees meer »

Drie nieuwe looptrajecten van 2, 3 en 12 kilometer feestelijk ingelopen

Met de steun van Sport Vlaanderen zijn er drie nieuwe loopomlopen uitgestippeld van naar keuze 2, 3 of 12 kilometer. Ze werden officieel geopend op het stedelijke sportstadion Benny Vansteelant. Elk van de drie start aan de ingang van het sportcomplex ter hoogte van het stadspark. De twee korte omlopen zijn beide bewegwijzerd, het lange
The post Drie nieuwe

Lees meer »

Noèmi Zinga is amper 17 en nu al kandidate voor gemeenteraadsverkiezingen in Genk: “Meer mét jongeren praten in plaats van over jongeren”

Ze viert op amper 2 weken vóór de gemeenteraadsverkiezingen haar 18e verjaardag en ze voldoet daarmee nét op tijd aan de voorwaarden om zich kandidaat te mogen stellen. De Genkse Noèmi Zinga (17) start het nieuwe schooljaar vandaag in het 6e jaar Humane Wetenschappen in het Sint-Jozefinstituut in Bokrijk, maar staat nu al op de 9e plaats op de lijst

Lees meer »

Collega’s redden het leven van Relinde (53) na hartstilstand op het werk: “10.000 euro ingezameld voor aangepaste fiets”

Relinde Hoogmartens (53) uit Meeuwen zakte 3 november 2022 plots in elkaar op haar werk na een hartstilstand. Dankzij het snelle optreden van haar collega’s bij Mathieu Gijbels, die Relinde reanimeerden, overleefde ze. Diezelfde collega’s hebben nu 10.265 euro ingezameld voor een aangepaste elektrische tandem. “Ik ben sprakeloos”, zegt Relinde.

Lees meer »

Een jaar na het pijnlijke verlies van viervoeter Vili, verwelkomt Kathleen Aerts nieuwe hond: “Bitterzoet gevoel”

Een jaar nadat ze met veel verdriet afscheid moesten nemen van hun geliefde hond Vili, verwelkomen Kathleen Aerts (46) en haar gezin een nieuw gezinslid: Zola. “De leegte die Vili achterliet was enorm. Maar het universum had iets moois voor ons in petto: het heeft Zola naar ons gestuurd”, schrijft Kathleen op Instagram, terwijl ze enkele schattige foto’s van hun

Lees meer »

KIJK. Staf Coppens en zijn gezin geven een rondleiding door hun nieuwe huis in ‘Camping Coppens’: “De missie is geslaagd”

“Op naar een nieuw avontuur.” In de eerste aflevering van ‘Camping Coppens’ nemen Staf en zijn gezin een drastische beslissing. Ze zetten hun huis te koop en bezoeken hun nieuwe woning in Karlstad, ver weg van de rustgevenden natuur waarvoor het gezin van vier naar Zweden trok. “Het is hier heel mooi”, klinkt het bij Nora en Beau. “Dichter bij

Lees meer »

Adele had geen zin om concerten in München uit te breiden, zangeres wees verschillende aanbiedingen af

“Ik zal ongelooflijk lang niet te zien zijn.” Adele (36) heeft na haar laatste concert in München tijdelijk afscheid genomen van haar fans. De Britse nachtegaal heeft naar eigen zeggen nood aan een lange pauze. Al had de zangeres ook opnieuw op tournee kunnen gaan. Volgens bronnen heeft Adele verschillende aanbiedingen gekregen, maar daar had de superster blijkbaar geen zin

Lees meer »

“Geweldige ervaring!”: Jani Kazaltzis en James Cooke draaien weekendje mee op Zwevegemse boerderijcamping

Vanaf woensdag trekken Jani Kazaltzis en James Cooke door Vlaanderen om mee de handen uit de mouwen te steken. In de eerste aflevering van ‘Jani & James doen-het-zelf’ houden ze halt bij de familie Vanhemmens van hoeve Ten Rooden Duifhuize.
The post “Geweldige ervaring!”: Jani Kazaltzis en James Cooke draaien weekendje mee op Zwevegemse boerderijcamping appeared first on KW.be.

Lees meer »