Pommelien Thijs krijgt rol in nieuwe film ‘Patsers’ van Adil en Bilall: “Ik kijk vooral uit naar de zotte actiescènes”

De zangeres en actrice Pommelien Thijs krijgt een rol in de film ‘Patsers’ van de regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah. Thijs zal de rol spelen van Femke, die een hackerscollectief leidt. 

Meer krantenkoppen in België

In de manosphere van Tiktok: waarom kijken jongens naar misogyne filmpjes?

Even scrollen op Tiktok en een jongen komt in de manosphere terecht. De Standaard creëerde fictieve accounts en zag hoe de levenslessen van Andrew Tate en consorten in overvloed te vinden zijn. Lessen die vaak bijzonder vrouwonvriendelijk zijn. “Je kunt eerst blut en dan rijk zijn, maar je kunt niet eerst een hoer en dan iemands vrouw zijn.”

Lees meer »

Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist met Katrien Antheunis (Vooruit) als lijsttrekker

De linkse partijen Vooruit en Groen trekken opnieuw als kartel naar de gemeenteraadsverkiezingen in Knokke-Heist. Deze keer met gemeenteraadslid Katrien Anteunis (Vooruit) als lijsttrekker. Voormalig gemeenteraadslid Luc Lierman (Groen) krijgt de tweede plaats. “Wij zijn het kartel dat buurten en mensen doet herademen, ook letterlijk”, klinkt het.
The post Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist

Lees meer »

Jani Kazaltzis treurt nog elke dag om overleden hondje Qozmo: “We zullen nooit weten wat er net gebeurd is, dat maakt het moeilijk”

Als presentator van ‘Fboy Island’ op Streamz en met het realityprogramma ‘Jani en James doen het zelf’ op Play4 belooft het opnieuw een bruisend nieuw tv-seizoen te worden voor Jani Kazaltzis. Veel werk voor de man, maar wel een welgekomen afleiding, want privé kreeg hij deze zomer een groot verlies te verwerken. Met name Qozmo, zijn trouwe viervoeter en ook

Lees meer »

“We blijven doorgaan met hetzelfde enthousiasme”: Kevin en Marinka runnen 25 jaar eet-, bier- en whiskykroeg ‘t Kruiske in Deerlijk

Kevin en Marinka Vermote-Bintein zijn al 25 jaar de sympathieke en gedreven uitbaters van eet-, bier- en whiskykroeg ’t Kruiske, gelegen aan het drukke verkeersknooppunt op de Belgiek. Het juiste adres voor een goed getapte pint, een verfrissende IPA, een lekkere whisky en niet in het minst overheerlijke verse gerechten. Een portret van de drijvende krachten achter ‘t Kruiske.

Lees meer »

Treinverkeer onderbroken tussen Oostende en Gent

Er rijden sinds zondag kort voor 17.00 uur geen treinen tussen de stations van Oostende en Gent-Sint-Pieters. Dat komt door schade aan de bovenleiding net voor het station van Beernem, bij Brugge, meldt spoornetbeheerder Infrabel.
The post Treinverkeer onderbroken tussen Oostende en Gent appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gedetineerde probeert verpleegster te wurgen

Een 25-jarige vrouwelijke gedetineerde uit de gevangenis van Brugge probeerde tijdens een doktersconsultatie vorige week zonder aanleiding een verpleegster te wurgen met een schoenveter. Het slachtoffer raakte niet zwaargewond, maar is wel in shock. “Het was al de derde keer op rij dat de gedetineerde geweld gebruikte tegen het personeel”, zegt ACOD-vakbondsafgevaardigde Sandra Droissart. “Dat gebeurde telkens zonder aanleiding. Het

Lees meer »

Zwangere vrouw en 6 kinderen onder de doden nadat bootje met migranten zinkt aan Cap Gris-Nez

Op het Kanaal ter hoogte van Cap Gris-Nez is een rubberboot met bijna zeventig migranten erin gezonken. Volgens de Franse minister van Binnenlandse zaken Gérald Darmanin is er voorlopig sprake van 12 doden en “verschillende gewonden”. Enkele van hen zouden in kritieke toestand zijn. Twee opvarenden zijn nog vermist. Bij de doden zijn een zwangere vrouw en zes kinderen.

Lees meer »