LIVE ANDERLECHT-STVV. Paars-wit met de eerste kansjes in wedstrijd die moeizaam op gang komt

Anderlecht was nog niet echt actief op de transfermarkt. Bovendien viel Francis Amuzu uit. Hun eerste match is tegen STVV, dat een leegloop van jonge, talentvolle spelers meemaakte. Kan RSCA zijn opener van het nieuwe seizoen winnen? 

Meer krantenkoppen in België

Poetin volgt Joe Biden en zegt Kamala Harris te “steunen” in Amerikaanse presidentsverkiezingen

Vladimir Poetin zegt Kamala Harris, de Democratische kandidate voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen en huidig vicepresident van de VS, te “steunen” bij de stembusgang in november. De Amerikaanse president Joe Biden “heeft zijn kiezers aanbevolen om mevrouw Harris te steunen, dus steunen wij haar ook”, aldus de Russische president donderdag tijdens een economisch forum in Vladivostok.

Lees meer »

“Mijn laatste klant was halve eeuw geleden ook mijn eerste klant”: Kapster Nelly gaat na 51 jaar op pensioen

Twee dagen voor haar 70ste verjaardag sneed kapster Nelly het haar van haar laatste klant. Met pijn in het hart, want al meer dan 50 jaar komen veel Lichterveldenaren en niet-Lichterveldenaren bij haar langs.
The post “Mijn laatste klant was halve eeuw geleden ook mijn eerste klant”: Kapster Nelly gaat na 51 jaar op pensioen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ondanks groot risico op kanker: 25 jaar na verbod worden nog steeds spullen met asbest verkocht

Er worden nog altijd asbesthoudende producten verkocht, ook al is dat al 25 jaar verboden wegens het verhoogde risico op kanker. Dat ontdekte VRT NWS. Op tweedehandssites maar evengoed in fysieke winkels vind je allerhande spullen terug die uit de gevaarlijke stof zijn vervaardigd: van een tuinstoel over bloembakken tot een hondenhok in asbestcement, je kan het zo gek niet

Lees meer »

Nummer dertien voor bewoners ‘t Schuttershof in Ingelmunster

De bewoners van ’t Schuttershof kwamen voor de 13de keer bijeen in een tent, die stond opgesteld in de straat. Wegens het slechte weer kon men de tuin van Jacques en Hilde Gits niet gebruiken.
The post Nummer dertien voor bewoners ‘t Schuttershof in Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe vastgoedcijfers brengen evolutie in kaart: “Goedkope gemeenten worden fors duurder en West-Vlaanderen hinkt achterop”

De afgelopen tien jaar gingen de vastgoedprijzen in Vlaanderen met gemiddeld 37 procent omhoog. Dat blijkt uit cijfers van vastgoedsite Immoweb, die een nieuwe blik werpen op de markt. “Er doen zich opmerkelijke trends voor”, stelt HLN-vastgoedexpert Bjorn Cocquyt vast. Zo stegen prijzen nergens meer dan in Antwerpen en betaal je ook in de goedkoopste gemeenten een pak meer. Ontdek

Lees meer »

Extra kat in plaats van hond voor Downing Street 10

De Britse premier Keir Starmer heeft, “na een lange zomer van onderhandelingen”, zijn kinderen de zegen gegeven om een nieuw katje binnen te laten in zijn ambtswoning, Downing Street 10. Dat heeft Starmer gezegd in een interview met BBC 5 Live. In de ambtswoning verblijft al sinds 2011 de bekende Larry the Cat.

Lees meer »