LIVE ANDERLECHT-STVV. Ondanks VAR-tussenkomst geen penalty voor paars-wit, krijgen we nog een winnaar in het slot?

Na twee brilscores eerder op de dag, was het hopen op de wedstrijd tussen Anderlecht en STVV voor een doelpunt. Dat blijkt voorlopig ijdele hoop te zijn. Verder dan een schotje van Dreyer kwam paars-wit niet en ook de Truienaren zorgden amper voor gevaar. Brengt de tweede helft beterschap? 

Meer krantenkoppen in België

Luca Van Peteghem is wereldkampioen obstakelrun

In het Zuid-Amerikaanse Costa Rica is Luca Van Peteghem (27) uit Ruddervoorde wereldkampioen obstakelrun geworden in de ‘short course’ en in de ‘long course’. Daarmee bevestigt hij zijn Europese tweede plaats en zijn vier Belgische titels.
The post Luca Van Peteghem is wereldkampioen obstakelrun appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Tal van medaillekansen vandaag: Devos al zeker van brons, George kan Belgisch paralympisch record evenaren

Vandaag komen op de voorlaatste dag van de Paralympische Spelen in Parijs nog acht Belgen in actie, in vier sporten. De grootste medaillekansen zijn er voor dressuurrijdster Michèle George in de freestylecompetitie (graad V) en wielrenner Tim Celen in de wegrit (MT1-2). Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) is al verzekerd van minstens een bronzen medaille, maar hoopt zijn paralympische titel te

Lees meer »

Deze eis stelde Annelien Coorevits voor deelname aan ‘De verraders’: “Eerst weigerden ze, maar anders deed ik niet mee”

Wie houdt het hoofd koel in een web van leugens? Wie breekt onder de druk? En vooral… wie zijn de verraders? Je ontdekt het vanaf zondagavond, want dan trappen ze bij VTM het derde seizoen van ‘De verraders’ af. Ex-Miss België Annelien Coorevits (37) is één van de waaghalzen die het psychologische avontuur aandurft. “Ik heb wel één voorwaarde gesteld.

Lees meer »

Tienduizenden betogers op straat in Tel Aviv: sfeer raakt verhit – Erdogan roept op tot islamitische alliantie tegen Israël

Tienduizenden mensen zijn in Tel Aviv op straat gekomen. Ze eisen dat premier Benjamin Netanyahu een staakt-het-vuren in Gaza bewerkstelligt en een deal uit de brand sleept waardoor de gijzelaars vrijgelaten worden. Hier en daar gaan betogers op de vuist met de politie. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan riep islamitische landen op om een alliantie te vormen tegen Israël.

Lees meer »

Gepensioneerde elektricien drogeerde jarenlang zijn vrouw en liet haar door 70 mannen verkrachten. Nu kijkt Gisele de daders in de ogen

“Ik dacht dat zijn vrouw het wist, dat het een kinky rollenspel was”, aldus één van de 51 mannen die vanaf deze week tijdens een monsterproces in Frankrijk terechtstaat. De feiten zijn pure horror: een man drogeerde jarenlang zijn echtgenote, waarna hij haar door tientallen onbekenden liet verkrachten. Ze riskeren nu allemaal 20 jaar cel.

Lees meer »

Hubert De Meester (96), ooggetuige van de bevrijding: “Bruggelingen juichten de Canadezen toe, maar ik zag ook beestigheden”

De Bruggelingen stonden de Canadezen toe te juichen, maar ik zag ook beestigheden: aan de Eiermarkt werd een collaborateur met een hockey stick afgeranseld. Het bloed gutste over zijn aangezicht. Dat beeld vergeet ik nooit”, zegt Hubert De Meester (96). Een ooggetuigenverslag van de laatste oorlogsdagen en bevrijding van Brugge op 12 september 1944, tachtig jaar geleden.
The post

Lees meer »

PADI schenkt sweater van Tiziano Ferro uit Italië aan HWP-artiest Rubel Medini uit Italië, die al jaren grote fan is: “Die gekregen sweater is zelfs ouder dan mij”

In 2003 hadden we een afspraak met de Italiaanse artiest Tiziano Ferro in een poepsjiek hotel in Brussel. Toen was het nog de tijd dat de pers van de platenfirma’s cadeautjes kreeg. Net voor ons vertrek ontvingen we van Tiziano een sweater, met het opschrift erop van zijn CD ‘111’. Maar liefst 23 jaar lang lag die sweater in onze

Lees meer »