Leon en Francine uit Deerlijk vieren diamanten huwelijk

Het diamanten echtpaar Leon Vandenbulcke (81) en Francine Goemaere (80), wonende in de Stationsstraat, werd in het gemeentehuis ontvangen. Het koppel leerde elkaar kennen in de toenmalige feestzaal Wit Paard in de Hoogstraat in Deerlijk. De jubilarissen hebben twee kinderen, drie kleinkinderen en één achterkleinkind. Leon werkte dertig jaar bij Bekaert in Zwevegem en Francine o.m. bij Nuyttens en Castimer.

Leon en Francine waren jarenlang vrijwilligers in het woonzorgcentrum van hun geboortedorp Deerlijk en ook bij Okra en de Vriendenkring van de Statie. Leon was er elk jaar bij toen op zijn Statiewijk een kerststal gebouwd werd. (MVD/foto MVD)

Diamanten jubileum voor Leon en Francine

DEERLIJK – In het gemeentehuis werd het diamanten echtpaar Leon Vandenbulcke (81) en Francine Goemaere (80), wonende in de Stationsstraat, ontvangen. Gekende Deerlijkenaren die verwelkomd werden door burgemeester Claude Croes. “Jullie leerden elkaar kennen in de toenmalige feestzaal ‘Wit Paard’ in de Hoogstraat te Deerlijk. De jubilarissen hebben twee kinderen, drie kleinkinderen en één achterkleinkind. Leon werkte dertig jaar bij Bekaert in Zwevegem en Francine o.m. bij Nuyttens en Castimer.”

Leon en Francine waren vele jaren vrijwilligers in het woonzorgcentrum van hun geboortedorp Deerlijk en ook bij Okra en de Vriendenkring van de Statie. Leon was er elk jaar bij toen op zijn Statiewijk een kerststal gebouwd werd.

Er was een gelukwensentelegram van de vorsten en een bladzijde in het guldenboek die voorgelezen werd door schepen Louis Vanderbeken.

Na de feestfoto en de receptie trokken de feestvierders naar het Gaverkasteel. – (MVD – Foto MVD)

(foto)

The post Leon en Francine uit Deerlijk vieren diamanten huwelijk is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nederlands-Palestijnse onderzoeker over raids op Westelijke Jordaanoever: “Israël heeft besloten dat het kan doen wat het wil zonder de steun van het Westen te verliezen”

Minstens 22 Palestijnen zijn gedood in de grootste militaire operatie van Israël op de Westelijke Jordaanoever in de voorbije twintig jaar. Voor de Nederlands-Palestijnse onderzoeker Mouin Rabbani is het duidelijk. “Israël is tot het besluit gekomen dat het kan doen wat het wil, zonder dat het de steun van het Westen verliest.”

Lees meer »

Bewijsmateriaal is zo nat dat het onbruikbaar is, dus gaat verdachte van dubbele moordpoging vrijuit: “Rechtsstaat onwaardig”

Een man die in 2005 bij verstek werd veroordeeld tot een celstraf van 25 jaar voor poging tot moord en jarenlang op de Belgische ‘most wanted’-lijst stond, ontsnapt aan zijn straf. Het bewijsmateriaal in zijn zaak blijkt namelijk in zo’n slechte staat dat er geen proces meer mogelijk is. Dat heeft het hof van assisen in Henegouwen woensdag beslist. “Een

Lees meer »

De Bouwvrienden houden een sneukelroute

Op zondag 15 september organiseren De Bouwvrienden een sneukelroute van zo’n 25 km met haltes bij De Bouwvrienden zelf. De start is tussen 13 en 14 uur bij Gardenier in de Irislaan 8. De laatste stop is bij Verschoot in de Industrielaan 7. Deelnemen kost 15 euro per persoon, 10 euro voor kinderen onder de
The post De Bouwvrienden

Lees meer »

“Hoe kan Studio 100 zo flateren?”: stem van Josje duikt op op heruitgave met enkel de originele K3’tjes

“Hoe kan een bedrijf als Studio 100 zo’n blunder begaan?” Op sociale media regent het reacties over ‘Oya Lélé’, de nieuwste K3-LP die vorige week uitkwam. Fans merkten al snel een bizarre fout op: hoewel alle nummers door de originele K3 – Karen, Kristel en Kathleen – gezongen hadden moeten worden, is er toch één liedje met Josje Huisman op

Lees meer »

Sara Vandecaveye (104), oudste inwoner van Kortrijk, overleden

“Op enkele maanden van haar 105de verjaardag is moeder als een kaarsje uitgegaan”, zegt Gery Catteeuw, de zoon van Sara Vandecaveye, de oudste inwoner van Kortrijk, die op dinsdag 3 september in wzc Biezenheem overleden is. Zij was de weduwe van Hector Catteeuw, die in 1979 – uitgerekend ook op 3 september – op 65-jarige leeftijd drie maanden na zijn

Lees meer »

Passagiers zien vlak voor het opstijgen dat vliegtuig liters brandstof verliest

Er was even paniek op een vlucht van die van Jakarta naar Sumatra vloog toen passagiers bij het opstijgen merkten dat er liters brandstof uit de vleugel van het toestel lekte. De piloot werd snel verwittigd door grondpersoneel van de luchthaven en keerde onmiddellijk terug naar de gate. De 135 passagiers konden ongedeerd afstappen en vertrokken met enkele uren vertraging

Lees meer »

Overheid veilt luxevilla’s die aan Turkse maffia werden gelinkt

Gigantische kristallen kroonluchters, verschillende wellnessruimtes, slaapkamers met gouden versieringen en overal mozaïeken. Ooit waren twee gigantische en peperdure villa’s in de Antwerpse Kempen eigendom van Turkse ondernemers die gelinkt werden aan de Turkse maffia. Nu worden de in beslag genomen domeinen openbaar verkocht. Wie wil, kan een bod wagen.

Lees meer »

Drankenproducent Ricard gaat niet samenwerken met voetbalclub PSG, na woede bij supporters van aartsrivaal Marseille

De aangekondigde samenwerking tussen de Franse sterkedrankengroep Pernod Ricard en voetbalclub Paris-Saint-Germain (PSG) gaat niet door. De wortels van het bedrijf liggen namelijk in de Franse stad Marseille en de deal veroorzaakte daarom heel wat protest bij de lokale club Olympique Marseille, de grote aartsrivaal van PSG. De fans van Olympique Marseille beloofden om geen druppel pastis van Pernod Ricard

Lees meer »